Cautare

133 de rezultate pentru "turg" (2.91 secunde)
Stefan Banica da viata unui nou personaj fascinant din galeria dramaturgului Neil Simon, Jake, singurul rol masculin din piesa Jake si femeile lui.
Filmul Geostorm: Pericol global, in regia lui Dean Devlin, va avea in curand premiera in cinematografele din Romania. Cu: Jeremy Ray Taylor, Gerard Butler, Abbie Cornish, Talitha Bateman, Ed Harris Gen film:
Cel mai important scriitor sloven al momentului s-a aflat joi, 16 noiembrie 2017, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, pentru lansarea romanului sau, Observatorul.
Radio Romania Cultural informeaza: Radio Romania va invita la GAUDEAMUS 2017! 22 - 26 noiembrie, Pavilionul Central Romexpo Numaratoarea inversa a inceput!
nasul.tv informeaza: Evenimentul cultural OVIDIUS - 2.000 de ani de la moartea autorului Ponticelor. Miercuri, 20 decembrie 2017, ora 16.00, la Palatul Bragadiru.
PORTRET: Mihai Eminescu - geniul pustiu al culturii nationale, un model de simtire romaneasca (Autor: Razvan Moceanu) Luni, 15 ianuarie 2018, se implinesc 168 de ani de la nasterea poetului nostru national, Mihai Eminescu, jurnalist si prozator, dramaturg si ganditor, ales post-mortem membru al Academiei Romane.
Prima saptamana dupa Duminica Pastelui este denumita Saptamana Luminata. In popor exista credinta ca odata cu Invierea Domnului nostru Iisus Christos se deschide raiul pentru cei tinuti in iad, de la Adam si pana la venirea Mantuitorului si ramane deschis de la Inviere pana la Duminica Tomei.
DEMNITATE este un spectacol electrizant despre: PRIETENIE, POLITICA, LOIALITATE, CORUPTIE. - Un parcurs de senzatie la nivel mondial! - Un succes rasunator atat in randul spectatorilor cat si al criticii!
In acest an, Fest(in) pe Bulevard se va desfasura in trei etape: 27 aprilie-6 mai are loc sectiunea Planeta Shakespeare, desfasurata in parteneriat cu Teatrul National Marin Sorescu din Craiova si cu Fundatia Shakespeare;
AGERPRES: Ziua limbii si teatrului idis Ziua limbii si teatrului idis este sarbatorita, incepand cu anul 2018, la 30 mai, fiind instituita prin Legea nr.
Stimabili, atentiune! Festivalul Bucurestii lui Caragiale revine intre 27 august si 2 septembrie 2018 cu o editiune noua in stabilimentul cunoscut, in gradina la Cismigiu.
- Cel ce nu stie sa-L caute pe Dumnezeu pretutindeni, risca sa nu-L recunoasca nicaieri. - Credinta ne invata sa asezam eternitatea in timp si timpul in eternitate.
DESCOPERA.RO: Marc Aureliu al Tarii Romanesti, unul dintre cei mai culti domni ai nostri La 15 septembrie 1521, a incetat din viata Neagoe Basarab, domn al Tarii Romanesti (1512-1521), autor al cunoscutelor Invataturi ale bunului si credinciosului domn al Tarii Romanesti, Neagoe Basarab, catre fiul sau Theodosie voievod.
UNICA: Interviu cu Lia Bugnar: Pentru iubire, trebuie doi (macar) Joaca teatru, scrie si regizeaza. De fapt, cel mai mult scrie, dar daca ar fi sa aleaga ceva, ar alege actoria.
LUMINA: Sunt crestin dinauntrul sau din afara Bisericii? (Autor: Prof. Univ. Vasile Gordon) Nu ne oprim acum sa istorisim minunea pe care o savarseste Mantuitorul asupra bolnavului ce suferea de 38 de ani.
CARTEA DE LA ORA 5: Cele mai frumoase cupluri din literatura (Autor: Noni Alexa) Pentru dragoste s-au declansat razboaie, s-au infruntat pericole, au fost jertfite vieti si pusa in joc chiar nemurirea.
ONE: Iubiri de poveste: cupluri celebre din literatura si istorie (Autoare: Bianca Dragomir) Iubirea e o arta care are nevoie de muze, de inspiratie, de exemple, de dovezi care sa ateste ca ea exista in cele mai curate forme ale esteticului.
LUMINA: Botezul Domnului, praznicul innoirii vietii (Autor: Pr. Conf. Dr. Lucian Farcasiu) Evanghelia de Duminica. Botezului Domnului/ Boboteaza - Dumnezeiasca aratare (Matei 3, 13-17) In vremea aceea a venit Iisus din Galileea la Iordan, catre Ioan, ca sa fie botezat de el.
LUMINA: Daca toti suntem pacatosi, pocainta e cea mai inalta virtute (Autor: Pr. Lect. Dr. Filip Albu) Duminica dupa Botezul Domnului (Inceputul propovaduirii Domnului) Matei 4, 12-17 In vremea aceea, auzind ca Ioan a fost intemnitat, Iisus a plecat in Galileea.
Regizat de Tom Tykwer, filmul SF Cloud Atlas (Atlasul norilor) exploreaza impactul consecintelor pe care le au asupra oamenilor, in timp, propriile lor actiuni.
google-analytics.com