Cautare

134 de rezultate pentru "tupeu" (2.95 secunde)
De altfel, aceasta bulimie de hartie iscalita de tot felul de doctori care nu stiu o limba straina ne cutreiera si azi plaiurile la modul ciclopic, ca sa zic asa si nu exista gusat sau toapa simpatica si vorbareata, instalati in Parlament sau in fruntea vreunei Institutii cu fonduri grase in valuta sa nu arboreze pe peretii luxosului lor cabinet vreun doctorat emis de te miri cine, iar azi, chiar si geniul lui Caragiale cred ca ar pali fata de naturaletea si fermecatorul tupeu cu care ni se afiseaza ipingestii si catavencii, farfuridii si branzovenestii vremurilor noastre, inecati veseli intr-⁠o glorie suspect de pestrita, decupata dintr-⁠un invincibil cosmar national!) Ne vom desparti deci, pe aceasta pagina si pe cele care vor urma de (asa-⁠zisa!) mea tinerete, asa cum am facut si cand m-⁠am despartit, soit-⁠disant de pubertatea mea si, ha-⁠ha, cum o facem noi, marii scriitori care adesea, ne permitem astfel de clovnerii literare - adica nu ne vom desparti!
Cat tupeu trebuie sa ai, ca sa faci o asemenea declaratie? Si cata slugarnicie ca sa o accepti? Dar "brazii se frang, nu se indoiesc", spunea un erou al neamului, Ion Gavrila Ogoranu.
agresivitate, tupeu, continuarea luptei, fiind convinsa ca a facut fapte bune turnand pe un subiect sau altul Securitatii". Pe de alta parte, sustinatorii liberali ai Monei Musca, au precizat ca gestul acesteia de a-si publica dosarul pe Internet este considerat unul emblematic.
Mai-marii orasului nostru cauta solutii pentru rezolvarea problemei cartierului Siret. Este stiut ca autoritatile galatene se afla in divergenta cu cele brailene pentru cistigarea dreptului de construire si administrare a cartierului.
"Numai votul din 1 iunie ii mai poate opri, la ce tupeu au acesti oameni. Aceasta gasca, ce a spus ca altii au utilizat acel mijloc de comunicare, credea ca prin metodele specifice ei rezolva problema.
tupeu. "Sunt simplu membru, imi vad de treaba si daca voi avea rezultate sunt sigur ca voi fi apreciat. Am venit aici pentru ca aici cunosc si oamenii.
Folosirea cu obstinatie si tupeu a sintagmei "care-i problema?", denota raspunsul de referinta la gafele pe care le face. Problema sunteti dumneavoastra Domnule primar si ar trebui sa realizati acest lucru", mai spune Aurel Butnaru.
"Obraznicie, tupeu, propaganda si tentativa de manipulare"- a caracterizat Orban declaratia Elenei Udrea, potrivit careia PSD s-a aliat cu PNL impotriva sa.
Toti cei care au murit la Revolutie nu au facut-o pentru ca noi sa ajungem sa fim batjocoriti si sfidati de doamne cu tupeu ce beneficiaza de bugete de milioane din banii nostri (Ridzi-Udrea n.n.).
"Merg cu tupeu. De multe ori este vorba de conexiune personala. Pe James Morrison l-am intalnit la Brit Awards si a fost foarte dragut si amabil.
Iliescu a sustinut, potrivit unor surse participante la sedinta CEX, ca a fost indignat de gestul lui Basescu, pe care l-a calificat drept "tupeu", avand in vedere ca pe toata perioada campaniei electorale a fost tinta atacurilor prezidentiale.
Ceea ce a existat din plin a fost un anume tip de tupeu ce a facut posibila candidatura insasi si un soi de proiect politic ce isi propunea sa schimbe din temelii statul si institutiile lui, pornind din Damaroaia.
"Mi se pare un tupeu de nedescris sa filmezi mesaje pe care le trimit unii si altii indiferent cum si in ce fel.
Precum in zicala sa nu faci ce face popa, "Cristi" al nostru, neavand limite in tupeu, cand vine vorba de fostul sau coleg, acum adversar de temut, Victor Ponta, ii reproseaza tocmai ceea ce el insusi face.
Unitatea militara a securistilor, turnatorilor si ciorditorilor, inca nedeconspirati de CNSAS si neluati deocamdata la suturi penale de combinatia fatala ANI-DNA, are tupeu.
In acest sens au inceput deja demersurile pe plan international, Diaconescu initiind primele contacte cu liderii socialistilor europeni (tupeu inimaginabil!).
Tupeu maxim la partidul tradatorilor lui Oprea (UNPR): presedintele Senatului, Mircea Geoana este acuzat de UNPR ca a dus PSD "la periferia" politicii si a aruncat tara in criza, necastigand competitia cu Basescu din 2009.
Cacatul de Boc a invocat starea de necesitate ca sa incerce sa-i inchida gura lui Crin ca lider al miscarii de rezistenta nationala si sa previna o rascoala in care oamenii, calificati drept atentat la siguranta nationala, sa le rupa capetele nemernicilor care isi bat joc de popor, atat cat mai e si de tara, devenita doar un pretext pentru imbuibarea parvenitilor, pe spatele amaratilor, care mai sunt si insultati cu tupeu grobian.
Ne-a etalat in ultimii 5 ani si 6 luni un tupeu incredibil si fara perdea, pe care eu l-am asemanat cu cel al unei "dive" care aparea pe la OTV mai acum un an si ceva.
Premierul Boc si colegii sai, sustinuti conditionat de la Cotroceni, continua sa vorbeasca, sa promita, sa sustina, cu un tupeu fantastic, ca Romania anului 2010 se afla pe drumul cel bun.
google-analytics.com