Cautare

134 de rezultate pentru "tupeu" (3.30 secunde)
"Stiu foarte bine ca cei care au condus Romania si judetul Dambovita in ultimii ani au foarte multi bani, au foarte mult tupeu si incearca acum sa se ascunda in diverse locuri si sub diverse culori.
Si zelul similar al lui Videanu - tupeu disperat, de santajabil in sevraj - a amintit de noaptea marii furaciuni pentru Basescu din 2009.
A dat peste unul cu mai mult tupeu decat al lui, care nu s-ar fi dat - probabil - in laturi sa-i dea branci de pe scaunul rezervat Romaniei.
Previzibil tupeu maximal. UPDATE 3. Dupa care s-a ridicat si a plecat in aplauzele PD-L. UPDATE 4. PD-L vine cu aberatia constituirii unei comisii de ancheta care sa cerceteze actiunea de suspendare a presedintelui.
O dovada de tupeu, de nesimtire, o sfidare la adresa romanilor, o umilire publica a Romaniei. O confirmare publica a statutului sau de colonie, de tara de rangul doi in UE.
un circar batran, obosit si ragusit, care se amesteca grosier in campania electorala, atacand cu tupeu disperat USL. Pe motivul ipocrit-nesimtit ca sunt atacate institutiile statului, conduse scandalos de lacheii lui politici, aparati ca apolitici.
Spun "indecent", desi la fel de bine as pute vorbi despre tupeu si nesimtire. Spune mai departe domnul Preda: Cine credea ca intrarea lui G.
Ma uit la oamenii care rostesc fara jena fraze mincinoase si nu reusesc sa inteleg de unde atata tupeu si inversunare ...pentru o pozitie in care nu vor putea face nimic !
Nu spun ca smenul, manareala si mica ciupeala nu fac parte din traditia electorala a romanilor, dar mi se pare ca prea e tentativa de record mondial la tupeu sa vina pedelicii si sa vorbeasca despre o frauda electorala care nu s-a produs, in conditiile in care ei s-au nascut, vietuiesc si vor continua sa existe doar in frauda.
Dar trebuie sa aiba un morman de tupeu, ca sa prezinte aceasta amanare ca pe o victorie. Pentru ca jocul cifrelor o ia de la zero.
Traian Basescu are marele tupeu de a acuza Romania si romanii de toate relele si esecurile pe care le-a patronat, condus sau provocat.
Nu-i deloc intamplator ca, simtindu-se astfel sub scut, fostii ministri si demnitari pedelisti, vinovati, direct sau prin incompetenta, de jaful din tara au recapatat tot mai mult tupeu si zbiara ca apucatii prin studiourile televiziunilor aservite Cotroceniului.
Tigania e ca el i-a tras-o Udrei si are tupeu cu Basescu. Gretos, derizoriu peisaj! A iesit si Cristian Preda, sa-si dea cu presupusul despre Constitutie, pe care tot PD-L ar trebui s-o modifice.
Sau daca nu candideaza cele meritorii, ci nulitatile cu tupeu, ce faci, multiplu de Udrea, doar pentru ca asa impune "legea cotei de gen"?
Cata vreme, cu ajutorul lui Basescu, partidul putea asigura ciolan pentru toti flamanzii, in PDL s-au aglomerat tot felul de personaje dubioase, cu intelect de meduza, dar cu mat de hipopotam si tupeu de nevastuica.
Este o incredibila eroare tactica, pe care acum o plateste si care nu e justificata nici de nu striu ce presiuni bruxelleze sau de promisiuni cotroceniste. Traian Basescu a prins atata nu curaj, ci tupeu, incat a si anuntat o lovitura de proportii.
modestia, experienta practica, eficienta, recunoasterea cetatenilor care te aleg si nu oratoria, vorbele goale, inganfarea imbracata in haine de tupeu si pretentiile fara merit!
Si dupa viziunea dansului (ce tupeu cu cateva zeci de dosare) ar ramane in partid dansul si cativa tineri care nu au fost in stare sa atraga tineretul langa partid (acestia votand masiv impotriva), nu au fost in stare sa contrapondereze mesajele celorlalti pe Facebook (desi sunt mari softisti) si nu au fost in stare sa inteleaga ca trebuiau facute sectii suficiente de votare in Diaspora pentru a nu crea o tema in tara.
Ce tupeu maxim poti sa ai cand coordonezi martea neagra si apoi dai vina pe Crin Antonescu. Cand te balbai in propria conferinta de presa, cand nu mai poti deosebi minciuna de adevar.
Un tupeu maxim are si Traian Basescu, cel care a indemnat cetatenii sa NU VOTEZE la referendum, el fiind beneficiarul direct al nevalidarii referendumului (foloase necuvenite!).
google-analytics.com