Fanii trupei LaLa Band si ai serialului Pariu cu viata, difuzat pe PRO TV, au un motiv in plus de bucurie: numarul 1 LaLa Band Magazine se va gasi la toate chioscurile de presa din tara si la BookStop-urile Litera.
LaLa Band Magazine este revista dedicata trupei-fenomen LaLa Band. In cele 40 de pagini, contine noutati, o trecere in revista a principalelelor momente din istoria trupei, interviuri cu membrii LaLa Band, fotografii si detalii din viata personala si de scena a celebrilor tineri care au revolutionat si improspatat felul in care este perceputa in Romania viata de adolescent.
Din LaLa Band Magazine nu lipsesc paginile de Beauty, in care LaLa Girls dezvaluie secrete din ritualul lor de frumusete, dar nici paginile de timp liber din care puteti afla preferintele fiecarui membru al trupei in materie de carti, filme, muzica, vacante, sport sau shopping.
Rubrica COOL Fashion, realizata de unul dintre cei mai cunoscuti si creativi designeri romani, Dana Budeanu, completeaza fericit structura revistei LaLa Band Magazine, care ne dorim sa devina si in materie vestimentara un reper al bunului gust pentru adolescenti.
Exista si o generoasa rubrica dedicata fanilor, cateva rubrici care dezvaluie secvente din ultimele episoade ale serialului Pariu cu viata si multe alte surprize pe care va invitam sa le descoperiti.
LaLa Band Magazine este realizata de Editura Litera, in colaborare cu MediaPro Pictures. Revista se adreseaza tinerilor intre 13 si 18 ani si se vrea un punct de informare si de intalnire pentru toti fanii LaLa Band, dar si pentru cei care nu vor intarzia sa devina.
Lansarea oficiala LaLa Band Magazine va avea loc joi, 30 mai, de la ora 12.00, in standul Editurii Litera de la Targul de Carte Bookfest 2013 (Romexpo, pavilion C2).