Cautare

1259 de rezultate pentru "tractorul brasov" (4.98 secunde)
Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Brasov a vandut prin licitatie un teren pe care se afla o strada din Brasov.
Liga a 2-a, etapa a 16-a FC Brasov - Dinamo 0-2 (0-1) Au marcat: ... FC Brasov: Micu - Marc, Fustar (cpt.), Mitrov (Tud.
• In sprijinul celor care vor veni pe DN1, de la Brasov catre Bucuresti, recomandarile vizeaza folosirea urmatoarelor rute alternative: • - DN1A Brasov - Cheia - Sacele - Valenii de Munte - Ploiesti - Buftea - Bucuresti;
Clubul Rapid a fost amendat cu 25.000 de lei pentru incidentele pirotehnice produse pe stadion la meciul cu FC Brasov.
Un grav accident rutier s-a produs ieri, in jurul orei 18.15, pe DN13, la iesirea din Brasov spre Sighisoara. ... Politistii rutieri au restrictionat traficul pe ambele sensuri ale DN 13, la iesirea din Brasov spre Sighisoara pentru a efectua masuratori.
In 2010 la Brasov au fost raportate 6.435 de infractiuni de natura judiciara. ... In geanta se afla, de fapt, ziare, pachete de tigari sau sapun", spune Mihaela Hermeneanu de la Compartimentul Prevenire al Politiei Brasov.
Potrivit sursei citate, politistii brasoveni au luat masura restrictionarii traficului dinspre Brasov catre Poiana Brasov, pe DN 1E, deoarece parcarile din statiune sunt pline. Accesul catre Poiana Brasov este permis pe masura ce alte autovehicule parasesc statiunea, se mai arata in comunicatul de presa.
Oamenii legii au descins simultan, ieri-dimineata, la ora 6.00, in cinci locatii - doua in Craiova, doua in Bucuresti si una in Brasov - in cautarea falsificatorilor.
Tractorul sau sapa, aceasta-i intrebarea Maria Grozavu, inginer specialist in cadrul DADR, spune ca in 1998 erau aproximativ 10.000 de tractoare in Dolj, dar in 2008 au mai ramas 7.500.
Ei, majoritatea, au lucrat pe la Fabrica de tevi, pe la Combinatul chimic, acum o parte sunt plecati, iar celor care mai sunt pe acolo incercam sa le introducem niste activitati de productie agricola, care sa fie mult mai intensive decat cele de grau si porumb, care se fac cu tractorul.
La un moment dat, tractorul s-a oprit in mod neasteptat. A iesit din cabina sa vada care e cauza, dar a auzit din spatele lui o voce care i-a spus:
In dupa-amiaza zilei de 25 iulie 1989, Vasili Zaitev, de la ferma de stat "Belevic" din Moghilev, Belorusia, si-a condus tractorul pana la marginea unei paduri de mesteceni, unde a cules niste ciuperci.
Pe parcursul discutiilor, n-a fost pierduta ocazia de a se face remarci de genul "baietii destepti care vor sa treaca autostrada pe unde au ei terenuri" sau "E usor sa imparti certificate de liberal si sa dai subventii la Tractorul".
ordonanta OPSPI, la care a lipsit avizul de legalitate al ministrului de Justitie, si subventionarea achizitiilor de masini agricole care favorizau societatea Tractorul in 2005, la care a lipsit semnatura ministrului Finantelor.
Bineinteles, politistii calcati cu tractorul de vreun psihopat, cei care trebuie sa suporte arogantele vreunui Copos, prins fara carnet in timp ce rupea radarul cu peste 200 kilometri la ora, ori pur si simplu agentii din intersectii nu vor afla niciodata ce gust au delicatesele pentru care Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a platit peste 7,2 miliarde de lei vechi, desi acum cateva saptamani amana concursurile de incadrare pentru ca nu mai avea bani.
"Suma pentru subventionare trebuia sa fie de 500 de miliarde de lei, dar am primit numai 250 de miliarde, si ni s-a promis ca restul va fi alocat mai tirziu ", a spus directorul general de la Tractorul Titu Serban.
Recent, AVAS a obtinut in urma renegocierilor pe care le-a avut cu FMI noi termene pana la care sa privatizeze sau sa lichideze cele trei mari societati ramase in portofoliul sau. Astfel, pentru Rulmentul si Tractorul, noul termen este 31 decembrie 2005, iar pentru Electroputere - 31 martie 2006.
Datorii de zeci de milioane Arierate in valoare de peste 50 de milioane de lei noi se inregistreaza si in fiecare din cazurile societatilor Electroputere SA (82,1 milioane de lei), Energoconstructia SA (73,6 milioane de lei), Hidroconstructia SA (96 de milioane de lei), ICMRS SA (77,4 milioane), Rompetrol Well Services SA (91,8 milioane de lei), Constructii Feroviare Moldova SA (55,6 milioane de lei), CSR Resita SA (83,6 milioane de lei), Afin Romania SA (52,8 milioane de lei), Alexandrion Grup Romania (84 de milioane de lei), TMUCB SA (61 de milioane de lei) sau Tractorul UTB (88, 5 milioane de lei), VGB Impex (80,1 milioane de lei), dar si in cazul Vitivinicola Basarabi (53,4 milioane de lei) etc.
În Craiova nu exista nici macar pubele de colectare a deseurilor neselectate, în cartierele de la marginea orasului gunoiului fiind ridicat cu tractorul si remorca, iar depozitarea lui în gospodariile populatiei se face si în prezent în saci de rafie, cutii de carton, bidoane de plastic si în tot felul de recipienti care nu au nici o legatura cu normele europene.
Îsi cârpeste tractorul vechi si tot cu ala lucreaza", a sustinut Cornel Popa, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Dolj.
google-analytics.com