Cautare

1259 de rezultate pentru "tractorul brasov" (3.02 secunde)
Brasov). ... TerraLonga Trail'n'Bike se va desfasura in zilele de 17 august (cursele de alergare montana) si 18 august (cursele de MTB) si este co-organizat de Asociatia Judeteana de Atletism Brasov si sustinut de Primaria si Consiliul Local Tarlungeni.
Decizia conducerii PSD de la reuniunea din Poiana Brasov, prin care presedintele Mircea Geoana a preluat "comanda unica" a partidului, a facut primele victime.
Constantin Ticu Dumitrescu - membru al Colegiului CNSAS - s-a aflat sambata dupa-amiaza la Brasov, unde s-a intalnit cu cei aproximativ o suta de revolutionari brasoveni aflati de mai multe zile in greva foamei, in semn de protest fata de "ascunderea adevarului despre Revolutie".
Anca Boagiu, ministru al Integrarii Europene si membru in Biroul Permanent National al PD, a declarat sambata, la Brasov, in cadrul sedintei Colegiului Director al PD Brasov, ca "nu Alianta Dreptate si Adevar a castigat alegerile.
Adrian din Brasov a venit cu ii vechi din regiunea Sibiului, Oltenia, Transilvaia, care e mentin foarte bine, cu catrinte, fote, obiecte artizinale din alama,din ceeramica din bronz, ceasuri vechi - pendule, intre 500 Ron - 700 Ron si un ceas superb din bronz - la 1.000 Ron.
Gheorghe Bangala de la Fundata, Brasov, participa zilele acestea la targul organizat la Piata Amzei. "Am adus:
din Brasov mi-a relatat mai multe intamplari puse pe seama ielelor, petrecute in satul sau natal din Transilvania, Bogata Olteana (40 km nord-vest de Brasov).
Pe asezamantul acesteia, in mai 1944, din cauza bombardamentelor americanilor, o sectie a fabricii IAR-Brasov, care facea elice si echipamente de ochire, pentru avinoul IAR 80, a fost mutata aici.
Ministrul nu s-a referit doar la Euroconstruct, ci a avut in vedere si alte societati de constructii, printre cele vizate fiind si compania americana Bechtel, care construieste autostrada Transilvaniei, Brasov-Bucuresti.
Barbu a mai spus ca prin gestul sau doreste sa evite afectarea imaginii sale si a Administratiei Prezidentiale, dupa ce in presa locala din Brasov au aparut materiale legate de o convorbire pe care el a avut-o cu decanul Facultatii de Drept din oras.
Deputatul PD de Brasov Dumitru Puchianu este posesorul unui complex de divertisment si sanatate intitulat "Paradisul Acvatic". ... Acum, il putem avea aici la Brasov, pentru brasoveni.
Astfel, la Bacau va candida Ionel Paler, la Botosani - Liviu Campanu, la Iasi - Traian Dobre, la Neamt - Serban Stratila, la Dambovita - Gabriel Plaiasu, la Prahova - Nicolae Alexandri, la Vaslui - Dan Marian, la Olt - Jenei Popilau, la Bihor - Radu Tarle, la Bistrita-Nasaud - Valer Bindea, la Cluj - Marius Nicoara, la Maramures - Pamfil Berceanu, la Salaj - Dorel Oros, la Brasov - Aristotel Cancescu, la Sibiu - Gheorghe Dicu, la Ilfov - Marian Petrache.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, marti, la Brasov, ca actuala campanie electorala pentru alegerile locale este cea mai costisitoare din istoria Romaniei, iar o parte din banii utilizati in campanie sunt obtinuti prin "metoda siciliana, de tip suveica", transmite corespondentul MEDIAFAX.
In aceeasi zi, la Brasov a fost semnat un protocol de colaborare A®ntre filialele judetene ale PNL, PSD si UDMR, documentul vizA¢nd sustinerea in alegerilor locale din 15 iunie si, ulterior, negocieri privind numirea viceprimarilor.
Conform surselor citate, este vorba despre filialele Alba, Arad, Bihor, Brasov, Cluj si Mures.
La sedinta BPN de luni nu participa, insa, liderii PSD Cluj si Brasov, Vasile Dancu si Constantin Nita, contestatarii deciziilor CExN de la Mamaia, privind dizolvarea conducerilor unor filiale.
Premierul Tariceanu s-a intretinut, marti, timp de cateva minute cu omul de afaceri Dorinel Umbrarescu dupa ce a inspectat santierul autostrazii Bucuresti-Brasov, pe sectorul Moara Vlasiei-Ploiesti de a carei executie se ocupa firma lui Umbrarescu, Spedition UMB SRL.
Aceasta decizie a liderului PNL vine dupa ce contracandidatul sau, Crin Antonescu, si-a declarat drept atu faptul ca vrea presedintia partidului pentru ca, din aceasta calitate, sa candideze impotriva lui Basescu.In plus, mai multi lideri liberali spuneau ca presedintele Traian Basescu ar putea fi debarcat daca ar aparea un candidat independent "tip Oprescu" si ca PNL ar putea lua in calcul varianta unui candidat din afara partidului."Ma recomanda lupta dusa patru ani cu seful statului"Actualul presedinte al PNL, Calin Popescu Tariceanu, si-a anuntat sambata, la Brasov, intentia de a candida la presedintia Romaniei, motivand ca il recomanda lupta dusa timp de patru ani cu seful statului, din care partidul a "iesit intarit".
Liderul liberal a declarat, astazi, la Brasov, in fata reprezentantilor Ligii Alesilor Locali, ca, in plina criza economica, atat presedintele Romaniei, cat si al Senatului se comporta ca doi "patroni de festivaluri".
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, la Brasov, ca in orice tara civilizata unde s-ar fi petrecut trei accidente majore de cale ferta din cauza infrastructurii deficitare ministrul Transporturilor si-ar fi depus demisia de onoare, insa nu se asteapta de la Radu Beceanu sa faca acest lucru.
google-analytics.com