Cautare

1939 de rezultate pentru "toader elena" (2.85 secunde)
Carmen Elena Firea participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Si nu in ultimul rand are un ibric de alama de care se foloseste zilnic pentru a-i face sotiei o cafea, bineinteles o cafea Sfanta Elena. ... Napoleon a cultivat cafeaua pe insula Sfanta Elena.
La inceputul acestui an, Elena Basescu a devenit pentru a doua oara mamica, aducand pe lume un baietel. ... In ultima zi a lunii ianuarie, Elena Basescu a devenit pentru a doua oara mamica, aducand atunci pe lume un baietel.
Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena se rosteste ori de cate ori este nevoie. ... Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena - Sfintilor Imparati Constantin si Elena, dupa Dumnezeu si Maica Domnului, Voi sunteti nadejdea noastra si folositorii nostri. ... Sfinti Imparati Constantin si Elena, rugati-va pentru noi!
21 mai - Sfintii Imparati Constantin si Elena 2013 este proclamat Anul Omagial al Sfintilor Imparati Biserica Ortodoxa ii praznuieste pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si mama sa, Elena. ... Imparateasa Elena Flavia Iulia Helena s-a nascut in provincia Bitinia.
Astfel s-au nascut retetele produselor Careless Beauty by Elena Oancea cu aplicablitate in domeniul esteticii si dermatologiei. ... Vedeta gamei Careless Beauty by Elena Oancea este Crema cu efect regenerator, cicatrizant si antirid.
Pe 26 iunie, juniorii democrat-liberali il au ca invitat pe secretarul executiv al PD-L si lider de grup in Camera Deputatilor, Mircea Toader, care le va vorbi despre descentralizarea reala si comportamentul politic in timpul descentralizarii", a mai explicat Baciu.
Un numar de 30 de candidati, printre care fostul consilier prezidential Elena Udrea, viitorul ministru Mircea Toader si Darius Valcov, sotul vicepresedintelui PIN Lavinia ßandru, vor concura sambata pentru cele 9 posturi vacante de secretar executiv al PD.
Premierul Tariceanu i-a informat, in cadrul sedintei Aliantei de luni seara, pe liderii PD de intentia de a-l demite pe secretarul de stat din MAI, Mircea Toader, din cauza criticilor politice pe care acesta le-a formulat la adresa premierului, au declarat surse convergente din PNL si PD.
Concursuri aranjate Secretarul executiv al PD-L, Mircea Toader, a afirmat ca unii dintre sefii serviciilor deconcentrate demisi prin Ordonanta de Urgenta recent adoptata de guvern vor fi reconfirmati in functie pe baza unor contracte de management, daca acestia si-au dovedit competenta in functia exercitata.
De asemenea, intr-o informare prezentata consilierilor, vicepresedintele CJ Mircea Toader preciza ca pentru urmarirea si verificarea lucrarilor de reabilitare a unor drumuri judetene, comunale, strazi, poduri, podete si sisteme de alimentare cu apa afectate de calamitatile naturale care au avut loc in luna iulie au fost depuse oferte, in termenul legal, de catre doua societati, Consis Proiect SRL si Consilier Construct SRL, comisia de validare atribuind contractul celei din urma.
„Aceasta solutie, de refacere a alegerilor pentru functia de vicepresedinte, a fost oferita chiar de unul dintre copresedintii Aliantei, de Mircea Nicu Toader, domnia sa fiind cel care a propus refacerea alegerilor.
A inceput procesul de castrare a proiectului de lege prin care ministrul Tudorel Toader modifica legile Justitiei. ... Inteleg ca propunerea nepriceputului Dragnea este mai buna ca propunerea specialistului Tudorel Toader.
Mircea Toader si-a facut public dosarul pe care Securitatea i l-a intocmit pe baza informatiilor primite de la diversi turnatori. ... Dan Voiculescu, caruia i se spunea si 'domnul colonel', a facut politie politica", a declarat Mircea Toader.
Formalitatile in acest sens au fost indeplinite de presedintele local al democratilor, Mircea Toader. ... E drept ca in acest moment sint citeva neclaritati in ceea ce priveste aplicarea legii, dar lucrurile vor fi clare dupa alegerile din 2008a€�, a declarat Toader.
Semne de intrebare La finele saptaminii trecute secretarul de stat in MAI, Mircea Toader, sustinea ca au fost facute solicitari catre CNSAS pentru verificarea tuturor presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), Mircea Toader, s-a prezentat ieri la CNSAS pentru a ridica copiile a doua dintre volumele dosarului sau de urmarire informativa.
Premierul Tariceanu anunta ca in 2007 nu vor exista alegeri anticipate, iar secretarul de stat Mircea Toader il considera pe liberal "mic" in ceea ce priveste activitatea politica.
Daca e sa ne luam dupa declaratiile secretarului de stat din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Mircea Toader, vina pentru aceasta situatie apartine Partidului Conservator. ... Parerea mea e ca PC vrea sa santajeze PSD", a mai declarat Toader.
Daca e sa ne luam dupa declaratiile secretarului de stat din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Mircea Toader, vina pentru aceasta situatie apartine Partidului Conservator. ... Parerea mea e ca PC vrea sa santajeze PSD", a mai declarat Toader.
google-analytics.com