Cautare

333 de rezultate pentru "titus coltea" (3.01 secunde)
Pe lista guvernului Ponta se regasesc Florin Georgescu, vicepremier si ministru al Finantelor,Daniel Chitoiu (PNL), ministru al Economiei, Ioan Rus (PSD) - ministru de Interne, Andrei Marga(PNL) - ministru al Afacerilor Externe, Titus Corlatean (PSD) - ministru al Justitiei, Corneliu Dobritoiu (PNL) - ministru al Apararii Nationale, Leonard Orban - ministru al Afacerilor Europene,Mircea Diaconu (PNL) - ministru al Culturii, Daniel Constantin (PC) - ministru al Agriculturii,Ovidiu Silaghi (PNL) - ministru al Transporturilor, Eduard Hellvig (PNL) - ministru al Dezvoltarii Regionale, Dan Nica (PSD) - ministru al Comunicatiilor, Vasile Cepoi - ministru al Sanatatii, Ioan Mang (PSD) - ministru al Educatiei, Rovana Plumb (PSD) - ministru al Mediului, Mariana Campeanu (PNL) - ministru al Muncii, Victor Paul Dobre (PNL) - ministru delegat pentru Administratie, Lucian Isar - ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, Mircea Dusa (PSD) - ministru pentru relatia cu Parlamentul, Liviu Pop - ministru delegat pentru Dialog Social.
Pana acum, si-au anuntat intentia de a candida pentru presedintia Camerei Deputatilor liberalii Dan Radu Rusanu, Titus Gheorghiof si Mona Musca.
Euroobservatorul PSD, deputatul Titus Corlatean (PSD), a declarat ieri ca Raportul de tara din 16 mai va fi obiectiv, echilibrat, va spune foarte clar unde sunt evolutiile pozitive si unde sunt probleme si va da un verdict favorabil privind aderarea Romaniei la inceputul anului viitor.
Indignat de felul in care decurg lucrurile in Ministerul Afacerilor Externe (MAE), vicepresedintele PSD, Titus Corlatean, a propus ieri ca aceasta institutie sa fie desfiintata si sa fie trecuta ca departament la Cotroceni, iar prerogativele sa-i fie preluate de Ministerul Integrarii.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri, la finalul sedintei Biroului Permanent National, ca vicepresedintele Titus Corlatean a scapat doar cu o mustrare verbala din partea colegilor.
Titus Corlatean, Gabriela Cretu, Petru Tarniceru, Emil Radu Moldovan si Ovidiu Branzan. ... Titus Corlatean s-a declarat mandru ca are sange "rosu social-democrat european", iar Ovidiu Barzan se considera un donator fidel.
Secretarul general al PSD Titus Corlatean a declarat ieri ca liderii social-democrati iau in calcul si posibilitatea solicitarii infiintarii unei comisii parlamentare de ancheta in cazul procedurii privind suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu.
Conform precizarilor lui Titus Corlatean, pentru cei doi parlamentari social-democrati a fost deja lansata propunerea de excludere din partid, in timp ce parlamentarii conservatori au si fost exclusi din partid.
Motiunea de cenzura a PSD este gata, sustine secretarul general al PSD Titus Corlatean. ... Sunt cateva amendamente care vor fi incorporate in text", a declarat Titus Corlatean.
Delegatia social-democrata a fost formata din secretarul general al PSD, Titus Corlatean, purtatorul de cuvant al partidului, Cristian Diaconescu, si Dan Mircea Popescu. Potrivit lui Titus Corlatean, motiunea a fost inregistrata in conditii legale, ea avand atasata 139 de semnaturi.
PSD nu va semna si nu va vota motiunea de cenzura a PD-L pe tema taxei auto, a declarat pentru NewsIn Cristian Diaconescu, purtator de cuvant, in timp ce secretarul general al formatiunii, Titus Corlatean, spune ca liderii PD-L au un tupeu imens cerand social-democratilor sa faca acest lucru.
Sergiu Andon, Adrian Nastase, Serban Nicolae, Adrian Paunescu, Madalin Voicu, Victor Ponta, Cezar Preda, Titus Corlatean, Norica Nicolai, Cosmin Gusa, Ioan Ghise, Aurelian Pavelescu, Lavinia Sandru, Crin Antonescu, Gheorghe Funar, Sorin Oprescu, Sorin Paveliu, Marian Vanghelie, Mircea Geoana, Radu Berceanu si Ecaterina Andronescu.
Pe de alta parte, secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a declarat miercuri ca Raportul Comisiei Europene privind reforma justitiei din Romania consemneaza "un esec care constata absenta, la patru ani de la preluarea puterii de catre Alianta PNL-PD, a unui cod de procedura penala, a unei legislatii pe care Alianta PNL-PD ar fi putut si ar fi trebuit sa o promoveze in Parlamentul Romaniei".
Presedintele comisiei de politica extrena din Senat, Titus Corlatean, a declarat ca parlamentarii din comisiile de specialitate nu au fost informati in legatura cu posibila expulzare a unui atasat militar ucrainean si a subliniat ca informatiile trebuie tratate cu discretie si reticenta.
Senatorul PSD, Titus Corlatean, sustine ca a intrat in posesia unor informatii din care reiese ca exista tentative de fraudare a alegerilor.
Titus Corlatean, presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului, sustine ca Traian Basescu si PD-L intentioneaza sa fraudeze alegerile din strainatate, folosindu-se de anumiti "aghiotanti" si functionari detasati in Ministerul Afacerilor Externe de la Ministerele Tineretului si Sportului si cel al Turismului, in perioada mandatelor Monicai Iacob-Ridzi si, respectiv, Elenei Udrea.
Concret, in martie 2006, liderul PSD, Mircea Geoana, a insarcinat mai multi grei ai partidului, precum Titus Corlatean, Constantin Nita ori Eugen Nicolicea cu elaborarea unui proiect de lege menit sa separe afacerile de politica si sa oblige toti demnitarii, inclusiv cei din administratia locala, sa-si declare integral afacerile si sa cedeze controlul direct al acestora catre specialisti independenti.
In comunicat, declaratiile senatorului PSD, Titus Corlatean sunt clasificate drept "neargumentate, iresponsabile si contrare interesului national".
Contactat de HotNews.ro, presedintele Comisiei de politica externa din Senat, Titus Corlatean a explicat situatia ratificarii protocolului si a declarat ca este o chestiune "de principiu" ca statele mari sa nu beneficieze de derogari, ca o eventuala neratificare ar crea un disconfort politic intre Germania si Romania, insa crede ca Parlamentul Romaniei nu va respinge acest protocol.
Enervati, unii dintre liderii PSD, precum Liviu Dragnea si Titus Corlatean, au propus ca Geoana sa fie exclus pe loc. ... Vicepresedintele PSD Titus Corlatean, unul dintre apropiatii lui Nastase, a propus masuri drastice.
google-analytics.com