PSD nu va semna si nu va vota motiunea de cenzura a PD-L pe tema taxei auto, a declarat pentru NewsIn Cristian Diaconescu, purtator de cuvant, in timp ce secretarul general al formatiunii, Titus Corlatean, spune ca liderii PD-L au un tupeu imens cerand social-democratilor sa faca acest lucru.
Cristian Diaconescu a precizat ca PSD nu considera necesara o motiune de cenzura cu subiectul taxei auto, in conditiile in care o motiune simpla a PD-L a fost adoptata de Camera Deputatilor saptamana trecuta. "Aceasta motiune este inutila, mai ales ca Guvernul a anuntat ca va tine cont de recomandarile motiunii simple, deci PSD nu o va semna", a aratat Diaconescu.
La randul sau, secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a declarat ca liderii PD-L dau dovada de un tupeu nemaiintalnit cand in aceeasi conferinta de presa in care jignesc PSD mai cer acestui partid sa le voteze motiunea. "Este o atitudine halucinanta ca dupa ce injura, sa vina sa ne ceara sprijinul", a mai spus europarlamentarul.
Liderul PSD mai spune ca PD-L ar trebui sa dea dovada de bun simt si sa voteze motiunea PSD de la Senat cu subiectul scumpirilor, drept un gest de curtoazie ca PSD a votat "in numele interesului national" motiunea democrat-liberalilor de la Camera Deputatilor.