Provocarea Concurs Slabeste Sigur si Natural cu Cardio Mix s-a incheiat miercuri 24 aprilie, dupa patru saptamani de antrenament intens, program nutritional echilibrat si consiliere concurentii sunt categoric mult mai usori ca la inceput. Psihologul clinician Ioana Andreea Nitica - Fundatia Pretuieste Clipa, partenera acestei editii a concursului, spunea ca ’’starea de bine, sanatatea si aspectul fizic trebuie sa fie la cote maxime’’, lucru cu care suntem total de acord. Pentru a sustine si a concretiza si mai mult aceasta afirmatie, concurentii s-au bucurat pe parcursul celor patru saptamani de dieta personalizata de produsele Nutrizzia, sponsorul si partenerul concursului inca de la prima editie a acestuia din 2008. Cu un singur click te poti bucura de produse bio, echilibrate, sucuri bio, Panite crocante si alte produse care pot fi gasite accesand magazinul on line pe site ul www.nutrizziashop.com.
"Oul este cel mai bun aliment care s-a inventat vreodata! Va recomand sa mancati doua - patru galbenusuri pe saptamana si sa beti cat mai multe lichide, minim 3 litri pe zi, dintre care 1,5 litri pe zi de apa", le-a spus Mihai Dragomir concurentilor Cardio Mix.
N-am tinut dieta foarte disciplinat, dar ma bucur foarte mult ca am venit la sala! E o diferenta de calitate a vietii", a spus Dan, unul dintre concurenti. Daca inainte de concurs acesta avea 130 kg, acum a reusit sa dea jos 5 kg, avand 125 kg.
Concursul SLABESTE SIGUR SI NATURAL cu Cardio Mix este cea mai buna metoda de pregatire sau initiere in tainele unui stil de viata sanatos. Specialistul in fitness Mihai Dragomir, cel care a creat acest cocurs in 2008 - s-a declarat multumit de schimbarile si progresele facute de concurenti. Castigatorii acestei editii sunt: Alexandru Duduman care a castigat locul I, cat si Trofeul Slabeste Sigur si Natural (a inceput concursul cu 104,5 kg si l-a incheiat cu 97 k) si Oana Gheorghe (a inceput concursul cu 101 kg si a incheiat cu 95,5 kg). "Imi pare rau ca s-a termnat concursul! Ma simteam fresh dupa fiecare antrenament", a spus Oana la premiere.
Tereza: "Pentru mine, cel mai important lucru a fost gasca misto de care am avut parte la antrenamente. Mi-a placut la nebunie!".
Daniela Sfrija - General Manager Brand Pilot: "Cel mai important e sa pastrati spiritul cardio mix! Da incredere, autoritate si castigi respect. Conceptul Nutrizzia ofera solutii celor care vor sa slabeasca".
Andreea: "Am fost pentru a doua oara la acest concurs! M-am ambitionat si am tinut ritmul, desi a fost mult mai greu de aceasta data".
Cele patru saptamani de concurs au fost alcatuite din 12 sedinte de antrenament, terapie motivationala, consilierea si dieta personalizata cat si monitorizare permanenta individualizata. Concursul se desfasoara in fiecare an prin doua editii: o editie primavara si o editie toamana. Oficial incepand cu data de 10 mai incep inscrierile pe www.cardiomix.ro pentru cea de a Xa editie care se va desfasura in tomana lui 2013.
Multumim partenerilor si sponsorilor care ne-au fost alaturi : Nutrizzia - ww.nutrizziashop.com Arena Gym, Mike Sport, Cardio Mix , Estiri.ro, RealitateaRomaneasca.ro, Fundatia Pretuieste Clipa.