La data de 23 octombrie 2011, politisti din cadrul Sectiei 17 l-au prins in flagrant pe Sos. Panduri, sectorul 5, pe L. Mihai care a sustras 2 stalpi din metal de blocare acces auto pe trotuar.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 17, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu L. Mihai in stare de libertate.

ยท
La data de 23 octombrie 2011, in jurul orei 12:35, politisti din cadrul Sectiei 6 au prins in flagrant un minor de 15 ani care, prin escaladarea gardului, a sustras din incinta unei societati comerciale situate in str. Grozovici, sectorul 2, deseuri metalice, in greutate de aproximativ 60 de kg.
Bunurile sustrase au fost restituite partii vatamate.
Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 6, sub aspectul savarsirii infractiuni de furt calificat, cu minorul incredintat familiei.


La data de 23 octombrie 2011, in jurul orei 13:00, politisti din cadrul Sectiei 26 l-au prins in flagrant pe D. Victor de 41 de ani, din Bucuresti, care, prin folosirea de chei potrivite, a incercat sa sustraga bunuri din 5 autoturisme parcate pe Sos. Vitan Birzesti, sectorul 4.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 26, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt calificat, cu D. Victor in stare de libertate.