La data de 7 februarie 2011, lucratorii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 15 Politie, i-au identificat si prins pe M. Nicusor de 21 de ani, din judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, si M. Aurel de 28 de ani, din Bucuresti, suspecti in comiterea unei infractiuni de talharie.
Astfel, la data de 05.02.2011, in jurul orei 17:15, in timp ce se afla intr-un autobuz R.A.T.B. pe sos. Berceni, sector 4, M. Nicusor, ajutat de M. Aurel, a sustras din buzunar unui barbat de 59 de ani, un telefon mobil, iar pentru a-si asigura scaparea, l-a imbrancit, reusind sa fuga de la fata locului dupa ce autobuzul a oprit intr-o statie.
Prejudiciul, in valoare de 520 de lei, a fost recuperat.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 15 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie si de complicitate la talharie, cu M. Nicusor un stare de retinere, iar M. Aurel in stare de libertate.

La data de 7 februarie 2011, in jurul orei 18:30, un minor de 14 ani, din Bucuresti, a sesizat Dispeceratul 112 despre faptul ca in timp ce se afla impreuna cu mai multi prieteni intr-un parc din sector 6, a fost acostat de patru necunoscuti, doi dintre acestia lovindu-l si deposedandu-l de un telefon mobil pe care il avea in buzunarul pantalonilor. Actionand cu operativitate, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 22 Politie i-au depistat in apropierea parcului pe cei doi autori, I. Alexandru de 19 ani si B. V. de 15 ani, ambii din Bucuresti, asupra primului fiind gasit si telefonul partii vatamate.
Prejudiciul, in valoare de aproximativ 400 de lei, a fost recuperat.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 22 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, cu I. Alexandru in stare de retinere, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, in vederea formularii propunerii de arestare preventiva.