Cautare

331 de rezultate pentru "tigari" (3.25 secunde)
Florina de 40 de ani, din Bucuresti, care oferea spre vanzare 10 de pachete de tigari fara timbru. Cea in cauza a fost sanctionata contraventional cu suma de 1.000 de lei, tigaretele fiind ridicate in vederea confiscarii.
Cel in cauza a fost sanctionat conform Legii 12/1990, cu suma de 1000 lei si au fost ridicate in vederea confiscarii unui numar de 225 pachete tigari de diferite mărci.
RADU de 39 de ani din Bucuresti, in timp ce oferea spre vanzare, ambulant din portbagajul unui autoturism Skoda Octavia, tigari ale caror pachete aveau aplicate timbre de Republica Moldova.
Insa mi-a sarit in ochi reprosul lui Basescu, cum ca premierul s-a intilnit cu un ziarist, un om politic si un fabricant de tigari si, dupa intilnire, a hotarit sa nu mai faca alegeri anticipate.
O fabrica clandestina de tigari a fost descoperita in subsolul unei hale din Hunedoara. Cladirea, in care politistii au gasit peste sase tone de tutun, era pazita mai ceva ca o unitate militara.
Iar cei care poarta peste vreme si mentin legaturile create atunci, de o parte si de alta a Prutului, sint mai ales traficantii de tigari sau moldovenii, mina de munca ieftina, care spera sa mai scape de saracia de acasa, trudind pe mosiile matcasilor, si nu numai.
Aurelia de 33 de ani, din Bucuresti, care comercializa tigari fara timbru, provenite din Republica Serbia si Ucraina. ... Petru de 32 de ani, din Bucuresti, care oferea spre vanzare tigari de diferite marci, toate avand aplicat timbru de Republica Moldova.
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti.
OANA in zona statiei de Metrou Crangasi, in timp ce comercializau un numar de 570 pachete tigari (11.400 tigarete) diverse marci, avand aplicate timbre din Republica Moldova, cunoscand ca proveneau din contrabanda, prejudiciind bugetul general consolidat de stat cu suma de 5.866 lei.
Inspectoratul de Politie a inregistrat si o explozie a grupurilor infractionale specializate pe contrabanda cu tigari, dupa cresterea TVA de la inceputul anului.
Decizia a fost luata de magistratii Judecatoriei Botosani, principalele capete de acuzare fiind evaziune fiscala, contrabanda cu tigari si detinere ori comercializarea de produse accizabile in afara antrepozitului fiscal. ... In urma descinderilor, anchetatorii au facut cea mai mare captura din acest an, respectiv 33.750 de pachete de tigari.
IONUT de 25 de ani, care, in noaptea de 20/21.01.2011, in jurul orelor 04,00, prin fortarea usii de acces au patruns in incinta unei societati comerciale din sectorul 3, de unde au sustras bani, bauturi alcoolice si tigari, in valoare de aproximativ 6000 RON.
Un barbat in varsta de 28 de ani din Mehedinti a fost prins de doua ori in numai doua zile incercand sa introduca ilegal in Romania tigari de contrabanda de provenienta sarbeasca.
Marcu Tudor, fratele presedintelui PRM, a fost implicat in scandalul "Tigareta 1", primul mare caz de contrabanda cu tigari ajuns in justitie, dar dupa cercetare, dosarul a fost solutionat cu neinceperea urmaririi penale.
Tariceanu a mentionat ca ceea ce ingrijoreaza Bruxellesul nu este coruptia mica - a vamesului mituit cu 2-3 cartuse de tigari sau al functionarului care ia mita 6.000 de euro, ci marea coruptie.
Basescu a sustinut ca Tariceanu a renuntat la anticipate dupa ce s-a intalnit cu un om de afaceri, cu un important ziarist si cu un reprezentant al unei companii internationale de tigari.
Majorari si la tuica si tigari Accizele vor creste si la alcoolul etilic (cu 185,35 euro/hl alcool pur), la þigarete (cu 5,63 euro/1000 þigarete).
Este stiut de orice galatean ca foarte multe societati importante din oras au dat faliment imediat dupa ce au fost privatizate pe bani de tigari, asta in situatiile fericite.
Incepand de la 1 iulie, accizele la tigari si alcool se vor majora. Aceasta decizie este inclusa intr-un proiect al Ministerului Finantelor, de armonizare a accizelor cu legislatia Uniunii Europene.
Pana la sfarsitul lui 2006, fumatorii vor da cu 14 pana la 20 de mii de lei vechi mai mult pentru un pachet de tigari.
google-analytics.com