La data de 03.07.2010, la Sectia 9 Politie s-a prezentat P. M. de 37 de ani din Bucuresti, care a reclamat faptul ca in aceeasi zi, in jurul orelor 20.45, in timp ce se afla in fata usii de acces a scarii unui bloc din str. Cernauti, sector 2, un individ necunoscut a lovit-o cu palma in cap dupa care i-a smuls de pe umar geanta personala in care avea suma de 70000 lei, cartea de identitate, cheile de la usa de acces in locuinta si un telefon mobil, prejudiciul fiind apreciat de partea vatamata la suma de 70000 lei.
Potrivit declaratiilor partii vatamate si a martorilor, suspecti aveau urmaoarele semnalmente:
- cel care a atacat-o si i-a smuls geanta: varsta 26-27 ani, inaltime 1.65-1.75 m., constitutie atletica, tenul de culoare deschisa, fata rotunda, ochi caprui, nebarbierit, parul saten inchis, bluza de trening de culoare albastra avand pe maneci o dunga alba verticala si o pereche de pantaloni ¾ de culoare albastra, iar pe cap avand o sapca de culoare albastru inchis
- cel de-al doilea care astepta in fata blocului: varsta 30 ani, inaltime 1.75 m., grasut, cu fata rotunda si tenul de culoare inchisa, parul negru, tuns scurt, imbracat cu haine de culoare inchisa, amandoi avand incaltamintea murdara de noroi.