Cautare

26746 de rezultate pentru "televiziune prin ca" (4.22 secunde)
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... Tuca marturiseste ca are aceleasi aripi, dar alt zbor, intr-o lume in care sunt din ce in ce mai multi sobolani si din ce in ce mai putini vulturi.
Constantin Dilgoci i-a promis asociatului sau ca-i da bani pentru deschiderea unei televiziuni • In cele din urma a lasat firma cu datorii de miliarde de lei • Printre pagubitii lui Dilgoci figureaza si SC Oltchim SA Rimnicu Vilcea, care are de recuperat peste sapte miliarde de lei Despre neregulile financiar-contabile descoperite de autoritatile statului si de partenerii cu care a facut afaceri Constantin Dilgoci s-ar putea scrie un roman.
Adevarul este ca din ce in ce mai multi oameni cauta solutii mai ieftine ca sa reduca din facturile la cablu si sa scape de toate echipamentele. Din fericire, exista o solutie simpla si perfecta ca sa urmaresti gratis HDTV, in mod legal!
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
"In acest moment, perspectiva anului 2010 nu ne permite sa adoptam alte decizii, insa noi avem pregatirea si armele necesare ca odata luata decizia infiintarii unui canal nou, in trei luni sa-l putem lansa pe piata.
UPC vine cu un canal exclusiv 3D in lupta pentru clienti UPC Romania, numarul doi pe piata locala de servicii TV, iese la atac cu un canal de televiziune in format exclusiv 3D, dar si cu o serie de noi pachete de servicii.
Deputatul Ioan Ghise, care alaturi de Gheorghe Funar a propus modificarea Legii audiovizualului pentru a obliga posturile de radio si televiziune sa transmita in egala masura stiri pozitive si negative, nu va renunta la initiativa sa legislativa.Deputatul PNL Ioan Ghise isi mentine opinia ca Legea audiovizualului trebuie modificata in asa fel incat sa oblige posturile de radio si de televiziune sa transmita, in ponderi egale, stiri pozitive si stiri negative, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a hotarat ca propunerea deputatului liberal si a senatorului peremist Gheorghe Funar este neconstitutionala.
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES, el vorbeste de inceputurile sale in presa scrisa si televiziune, dar si despre presa de azi aflata intr-o stare de decimare totala.
"O intoxicare a politicii de televiziune" In Romania avem de-a face cu "o intoxicare a politicii de televiziune", afirma sociologul Vasile Dancu, intr-un interviu acordat RFI, comentand astfel faptul ca magnatul monden Irinel Columbeanu a anuntat ca va candida independent la Primaria Capitalei.
Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, care va fi difuzata din 20 mai, in fiecare duminica, la Realitatea TV, o televiziune detinuta de fostul sot al vedetei, Elan Schwartzenberg.
Puteti citi in continuare partea a cincea a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Poate ca le spunea:
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Aceasta va include si dezbateri intr-un ministudio de televiziune, care sa fie transmise prin intermediul satelitului sau al firmelor de cablu.
De fapt, cred ca el a fost primul personaj exotic din emisiunea lui Mihai Gadea, undeva la inceputul anului. ... Antena 3 a devenit o televiziune globala. ... Faptul ca nu mai sunt doar talk-show-uri obisnuite, se vede din grila de programe.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI), romanii vor beneficia pana atunci de opt retele nationale de televiziune digitala terestra.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Care va sa zica avem una bucata post de televiziune de stiri. ... Ca SOV nu e tocmai un exemplu de sanatate mintala. Mogulul nostru a facut servicii tuturor din politica, mai pe fata, mai prin dos.
Exista persoane care, au n-au treaba, apar la televizor pentru a-si da cu parerea, mai mult sau mai putin avizata, pe diferite teme (probabil ca nici nu are importanta despre ce este vorba, atata timp cat subiectul este „fierbinte”).
Prin intermedierea acestei organizatii se lucreaza la deschiderea unui Consulat General la Miami. ... Televiziune, jurnalism 33. Premiul de excelenta pentru administrarea celui mai bun post romano-american de televiziune care a contribuit major la promovarea imaginii Romaniei in USA - Marian Avram - CREDO TV.
Cozmin Gusa, Rares Bogdan, Monica Macovei si toata trupa din preajma lui Klaus Iohannis au incercat sa transforme situatia critica a postului de televiziune intr-o problema de suprimare a libertatii presei, desi ne aflam in fata unui furt al unei societati de televiziune pe baza unui fals in acte.
google-analytics.com