Cautare

26746 de rezultate pentru "televiziune prin ca" (4.13 secunde)
Realitatea TV isi va schimba grila de programe din 2011, pentru a deveni "o televiziune sobra, de tip BBC", in contextul in care postul trebuie sa-si recastige echidistanta si echilibrul, a declarat, marti, in sedinta CNA, Stelian Tanase, care, de la 1 noiembrie, va fi directorul canalului.
Societatea Romana de televiziune a primit, in 2011, 10 sanctiuni din partea CNA, dintre care 2 amenzi in cuantum de 20.000 de lei. Sanctiuni acordate de CNA in 2011 posturilor de televiziune din Bucuresti:
Claudiu Saftoiu si Ovidiu Miculescu, validati Plenul Parlamentului l-a validat, marti, pe Claudiu Saftoiu in functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune.
Potrivit cercetarii "Autoreglementarea presei in Romania", data publicitatii vineri, cauza cea mai des invocata privind incalcarea normelor jurnalistice este legata de presiunile politice, 60% dintre respondenti spunand ca aceasta este una dintre cele mai frecvente cauze.
Televizoarele vandute in Romania vor fi, in mod obligatoriu, dotate cu tehnica necesara receptiei programelor de televiziune in sistem digital.
Mihaela Radulescu, cunoscuta vedeta de televiziune, nu face din aniversarea zilei de nastere un eveniment grandios. ... Ulterior, s-a inscris la Filologie, apoi la Psihologie, pentru ca in momentul de fata sa studieze Regie-Film la Facultatea de Arte din cadrul Universitatii Hyperion.
Vrei sa lucrezi in televiziune, dar inca nu stii cum sa patrunzi in lumea tumultuoasa a stirilor si reportajelor? Trustul Intact lanseaza Intact Media Academy, prima scoala de radio si televiziune ce ofera cursantilor sai posibilitatea de a se pregati in specializari precum:
Productia de televiziune este inclusa in Guinness World Records ca fiind cel mai lung serial science fiction din lume si, de asemenea, este o parte semnificativa a culturii populare britanice.
Dar daca insisti, afla ca... ... Ce sa spui ca sa fie si adevarat si corect (tricky!) si misto? ... Unde mai pui ca inca rosesc (asta ramane secret!) cand sunt prins cu "fofarlica".
504/2002, initiativa care in mod esential interzice publicitatea explicita in cadrul programelor de televiziune si radiodifuziune, inclusiv pentru produsele medicamentoase care se elibereaza fara prescriptie medicala.
Eu sunt de parere ca problemele au inceput sa apara acum 7 sau 8 ani, din cauya faptului ca ea a urmat o cura de slabire total nepotrivita si total opusa nevoii ei. Nu stiu cine a sfatuit-o, dar parerea mea este ca a facut-o prost.
Puteti fi sigur ca aveti de-a face cu o Administratie americana si un Congres care doresc ca reformele dumneavoastra sa reuseasca dar si-a manifestat si interesul fata de evolutiile din Estul Europei.
Puteti citi in continuare partea a VI-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Cred ca noul Cod Fiscal, care are ca obiectiv largirea bazei de impozitare, nu va mai tolera foarte multe exceptii.
Companiile de electronice pregatesc revolutia si preconizeaza o avalansa de modele prin telecomanda carora poti intra pe YouTube, sa faci comenzi on-line sau sa iti verifici adresa de e-mail.
Orange, cel mai mare furnizor de servicii locale telecom, va lansa un pachet de servicii de televiziune "Ca urmare a realizarii notificarii transmise ANCOM, ORANGE ROMANIA S.A.
Francezii de la TDF si operatorul de sateliti SES, interesati de trecerea la televiziunea digitala in Romania Grupul francez TDF - care a construit si opereaza retele de televiziune digitala terestra in mai multe tari europene - si SES (Astra) - unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit - sunt interesate sa participe la procesul de trecere la televiziunea digitala in Romania, au declarat reprezentanti ai celor doua companii in cadrul conferintei "International Digital Forum", organizata in Bucuresti de Asociatia pentru Comunicatii Digitale.
Prima noutate este aceea ca Serban Huidu va fi inlocuit de colegul sau Codrut Keghes, cunoscut ca Dezbracatu. ... Va multumesc pentru ca m-ati urmarit. ... Cristina mi-a spus ca nu e bine ca sunt numai materiale pozitive. Sa stii ca nu ne-am dus doar la prieteni.
Mica taxa colectata prin aceasta constrangere face marele buget al TVR. ... Taxa radio-TV este statuata prin doua hotarari de guvern (HG nr.
Mihaela Serban revine in forta in televiziune si apare deja mult mai mult pe sticla, chiar saptamanal, chiar daca emisiunile se vor filma in strainatate!
Deocamdata, toata lumea a fost de acord ca solutia finala trebuie sa respecte si sa asigure liberatatea de expresie si liberul acces la informatie, concomitent cu excluderea oricarei posibilitati de "manipulare si influentare” a presei prin acordarea tipului de publicitate in cauza - actiune in care PSD-ul a excelat in ultimii patru ani.
google-analytics.com