Cautare

92 de rezultate pentru "telekom deranjamente" (3.57 secunde)
"Nu au existat deranjamente semnificative, date tehnice sau constatari care ar putea lamuri cum de zece rachete au emis un semnal de alerta de scoatere din functiune.
In schimb, au existat marturii concordante, cum ar fi deranjamente in aparatura electrica din zona; din pacate, nu am avut timp sa verificam in detaliu aceste afirmatii.
In scrisoare se arata ca stalpii RomTelecom nu au fost proiectati pentru a suporta retele suplimentare, iar riscul aparitiei unor deranjamente in reteaua RomTelecom si a unor conectari frauduloase ca urmare a amplasarii altor retele de cablu s-a dovedit a fi foarte ridicat.
realizarea unei protectii rapide si selective in cazul unor deranjamente; protectia impotriva defectelor rezistive la receptoarele electrice, evitandu-se astfel evolutia unui defect minor intr-unul de amploare care ar putea duce la distrugerea receptorului in cauza;
deranjamente datorate furtului de semnal; calitate slaba datorata defectiunilor tehnice ale emitatorului programelor receptionate de la sateliti si statii terestre.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor sfatuieste locatarii din blocurile in care functioneaza ascensoare ca, inainte de a porni liftul, sa verifice daca exista un numar de telefon pentru deranjamente, altfel risca sa ramana blocati ore in sir.
Daca numarul clientilor a crescut, la fel ca si gradul de incasare, acelasi lucru se poate spune si in cazul numarului de deranjamente si de reclamatii.
Fiind pasionat de ea, poti sa-ti permiti si niste deranjamente fiziologice, la un moment dat. Important e sa nu te deranjezi cu capul.
Numerele scurte pentru servicii de interes public la nivel national (ora exacta, informatii privind abonatii Romtelecom, deranjamente Romtelecom etc.) vor avea 4 cifre si la formarea lor se va adauga cifra 1 inaintea numarului actual (de exemplu, 1958 pentru "Ora exacta", indiferent de judet).
De exemplu, daca suni la "Deranjamente" la unele regii - este mai mult decat evident ca ai nimerit la mama deranjamentelor, dim moment ce functionarii cu receptorul sunt mai mult decat deranjati ca ii suni sa semnalezi o problema si, ca sa stie o treaba, de cele mai multe ori nu raspund.
Galatasaray pastreaza sanse reale de calificare in sferturile Ligii, dupa 1-1 cu Chelsea la Istanbul, dar asta n-a fost singura veste buna pentru cei peste 50.000 de turci care au umplut aseara tribunele stadionului Turk Telekom Arena.
Este vorba de domenii de maxima importanta pentru viitorul tarii, a tinut sa sublinieze Thomas Sattelberger de la Deutsche Telekom.
Antwerp Giants (Belgia), Keravnos Nicosia (Cipru), Armia Tblisi (Georgia), Khimik Yuzhny (Ucraina), CSU Ploiesti, Krasnye Krylia Samara (Rusia), BC Minsk 2006 (Belarus), Krka Novo Mesto (Slovenia), BC Timisoara, Norrkoping Dolphins (Suedia), BCMU Pitesti, Okapi Aalstar (Belgia), Belfius Mons-Hainaut (Belgia), Paris Levallois (Franta), BK Ventspils (Letonia), Pinar Karsiyaka (Turcia), ETHA Engomi Nicosia (Cipru), SLUC Nancy (Franta), EWE Baskets Oldenburg (Germania), Sodertalje BBK (Suedia), Fortress-Lami Ved Kormend (Ungaria), Szolnoki Olaj (Ungaria), Gravelines Dunkerque (Franta), Tampereen Pyrinto (Finlanda), Hapoel Holon (Israel), Telekom Baskets Bonn (Germania), JDA Dijon (FRA),University Tartu (EST).
Meciul va fi in direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport si Look Sport. Departajate de 6 locuri si 3 puncte, FCSB si Dunarea se vor afla pentru prima oara fata in fata cu aceste denumiri.
Slavia Praga - CFR Cluj (1-0 in tur) e liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 si Look Sport Campioana Romaniei este din nou in fata unui moment important pentru club, dar si pentru fotbalul romanesc.
Toate meciurile sunt transmise pe DigiSport1, Telekom Sport 1 si Look+
Consortiul condus de Telekom Malaysia si format din alte 16 companii a inmanat proiectul celor de la Alcatel-Lucent si NEC care se vor ocupa de instalarea fibrei.
T-Mobile, companie ce face parte din cadrul Deutche Telekom si care este pe locul patru pe piata de profil din Statele Unite, a declarat ca telefonul myTouch 3G este o versiune mai subtire si avansata a dispozitivului G1, care a fost fabricat si de HTC Corp din Taiwan pe baza tehnologiei Android.
Piata din Ungaria este una destul de asemanatoare cu cea locala, cel putin in privinta concurentei, avand in vedere ca principalii jucatori in domeniu sunt UPC, Digi (RCS&RDS) si grupul german Deutsche Telekom, companii care domina segmentul de televiziune, internet si telefonie fixa si in Romania.
Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar:
google-analytics.com