Cautare

14291 de rezultate pentru "targ de produse traditionale bucuresti" (3.65 secunde)
O norma privind siguranta alimentelor, recent publicata in "Monitorul Oficial", stabileste procedurile la importul si exportul de produse alimentare de origine non-animala supuse supravegherii si controlului pentru siguranta alimentelor.
Prin aceasta masura termenii de import si export pe relatia Uniunea Europeana au disparut complet din terminologia fiscala, ei fiind inlocuiti cu achizitii, respectiv livrari de produse din si catre celelalte tari comunitare.
Desi unele produse sunt mai ieftine în magazinele de cartier, cumparatorii nu se înghesuie.Comertul de la coltul strazii nu mai este o afacere înfloritoare, cum era în urma cu patru-cinci ani.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Producatorii de palinca din Romania s-au apucat sa stranga semnaturi pentru a modifica legislatia in vigoare, care prevede accizarea produselor traditionale ca palinca, tuica si rachiurile, dar si obligativitatea unor investitii majore pentru a produce aceste bauturi.
ECOAGRIS Targul pentru sanatatea ta - editia speciala de Sfintele Pasti. In perioada 15-17 aprilie a.c., Bioma Agro Ecology Co organizeaza la Parohia Toma Cozma din Iasi, editia speciala de Sfintele Pasti a ECOAGRIS - Targul pentru sanatatea ta.
Presedintele Romalimenta, Sorin Minea, a declarat ca multe produse eco, comercializate la tarabe sub denumirea "traditionale", sunt de fapt cumparate din piata si vandute de 2-3 ori mai scump. "Producatorii de asa-zise produse traditionale nu vor sa fie fiscalizati si nu pot justifica provenienta marfii.
a fost prezenta recent cu un stand cu produse fara gluten si lactoza la evenimentul despre frumusete si combaterea acneei, prin diverse tratamente, organizat recent de Thea Haimovitz pe Strada Theodor Aman nr.
Kiseleff nr.3, unde va asteapta de dimineata pana seara, cu multe bunatati si cadouri de sezon producatori traditionali, mesteri populari, artisti Hand Made si colectionari. Veti putea degusta la Piata Taraneasca produse naturale si produse traditionale speciale pentru Craciun:
Asa cum ne-a obisnuit, Mariana Gancila din comuna Stoenesti, judetul Arges, participa la Targul Piata Taraneasca, organizat de Ziua Femeii, in curtea Muzeului Taranului Roman, cu produse naturale.
La Palatul Parlamentului, in perioada 3-5 februarie 2017 are loc editia a XXII-a - primul targ dedicat Sezonului de nunti 2017.Suntem la inceput de sezon nou, iar mirii anului 2017 vor fi cu siguranta dornici sa afle direct de la specialisti:
Rodica Dirlea din Sighisoara participa in fiecare week-end la targul traditional organizat pe platforma de la Academia Militara.
Doru Buscu) Un mister care nu sacaie pe nimeni, dar care nu va fi dezlegat mai devreme de prima ciocnire a Pamantului cu un asteroid urias, umbla nestingherit printre logica si bunul simt. De ce l-a sustinut INTREGUL OCCIDENT pe Traian Basescu?
Candidatul USL (PSD, PNL, PC) pentru functia de deputat in Colegiul Baia Mare Est, Florin Tataru: Pun pe primul loc sprijinul pentru agricultura traditionala si ecologica si promovarea ei "Smantana muncii fermierilor o iau altii, adica persoanele care se ocupa doar de comert.
Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate in curtea MTR, cu: sase soiuri de magiun de prune din vanata romaneasca, tuleu, stanlei, anaspet, clotuse si arjan, dar si palinca si tuica.
La Piata Taraneasca din Amzei sunteti invitati la un festin de bunatati romanesti autentice: produse traditionale din carne tocmai din Iasi, Cozonac Bujor, specialitati de la Targul Domnesc:
In pragul aniversarii a 25 ani pe piata romaneasca, brandul ASEVI anunta rezultatele inregistrate in anul 2019 si planurile de extindere. Probabil cea mai mare categorie din piata produselor de larg consum nealimentare, cu un grad de penetrare de peste 90%, este reprezentata de detergenti.
Potrivit detelor furizate de Ministerul Economiei si Comertului, comertul exterior cu marfuri, in semestrul I 2006, a crescut cu 23,3%, fata de semestrul I 2005.
Pe pagina sa de facebook, scriitorul si sociologul Sorin Radulescu publica un reportaj exceptional, cu titul: ... xxx In perioada 19 - 21 octombrie 2018, s-a desfasurat in municipiul Bailesti (Dolj), cea de a X-a editie a Festivalului Zaibarului si al Prazului.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
google-analytics.com