Cautare

61609 de rezultate pentru "supliniri biologie sedintele din august 2009" (6.73 secunde)
Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din Romania: ... La doar 34 de ani, Marius Manole este cel mai solicitat actor de teatru din Romania.
12 - 15 august 2016/ Festivalul International de Folclor HORA MARE (Autoare: Alina JIPA) Consiliul Judetean Calarasi prin Centrul Cultural Judetean Calarasi, organizeaza in perioada 12 - 15 August 2016, Festivalul International de Folclor Hora Mare.
Pentru cei nascuti sub semnul Taur, august 2018 le va oferi ocazia sa adune roadele efortulor anterioare. ... Din fericire pentru dumneavoastra, aceasta graba nu va avea consecinte negative, pentru ca reusiti cu indemnare sa indreptati lucrurile.
Sportivul care a sarit spre medalia de aur la JOCURILE OLIMPICE de acum patru ani 110 M GARDURI masculin, proba de ATLETISM de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, celebrata astazi printr-un GOOGLE DOODLE, incepe pe 7 august si se incheie pe 8 august.
Miercuri, 5 august 2015, Compania Artistica MIX MUSIC, in calitate de realizator, a inceput montarea scenei pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean Calarasi.
Adrian Tutuianu, senator PSD, a sustinut o declaratie politica in Senat intitulata "Din ciclul: ... Bugetul poate fi asezat pe prioritati, ori din acest punct de vedere este doar o chestiune de vointa politica" - "Nu pot crede ca o lege in Romania ar putea sa nu fie aplicata.
Cozmin Gusa, dezvaluiri din culise:
Intarzierea platii pensiilor si salariilor din sectorul de stat, ceea ce va antrena reducerea drastica a consumului si proteste de strada. ... Recaderea pietelor din Vest, dupa ce sunt oarecare semnale de revenire, ceea ce va opri relansarea exporturilor.
"Previziunile BNR sunt optimiste, iar inflatia nu va depasi in 2009 un nivel de 4%", a spus Tariceanu.
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Au existat doar doua abtineri, doi deputati PSD, care au solicitat sa se aplice situatia extrema, a demisiilor din Parlament.
Circ de voie, X si 0 intre doua proiecte de hotarari votate, glume, amenintari cu ingradirea acesului presei in sala (ma rog, in cele doua camarute mititele din podul Primariei).
Presedintele PSD, Mircea Geoana, sustine intr-un comunicat de presa emis ieri ca se retrage din CSAT pentru ca Traian Basescu "foloseste Armata Romana in scopul politicianist de promovare a PD-L pentru alegerile europarlamentare" si cere modificarea intelegerii cu PD-L.
Din pacate pentru unii politicieni mai tineri, care au recurs la aceasta comparatie, trebuie spus ca lucrurile nu stau deloc asa. Și vor vedea, daca citesc rindurile de mai jos, si de ce folosesc formula "din pacate"....
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a chemat ieri la "raport" edilii din cinci comune care nu au dus la capat pana acum procedura prevazuta de Ordonanta nr.
Liderii Aliantei au decis ca parlamentarii care lipsesc de la sedintele forului legislativ sa fie sanctionati. ... Presedintele PNL Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ieri, dupa sedinta Biroului Permanent Central, ca absenteismul parlamentarilor majoritatii la dezbaterea bugetului de stat va fi sanctionat prin publicarea listelor de prezenta la sedintele Legislativului.
Desi au avut la dispozitie 12 luni in care sa vina cu idei, cei 27 de consilieri au propus doar 13 proiecte, restul fiind initiate de executivul din primarie. ... Au existat si consilieri care s-au multumit doar sa participe la sedintele lunare ale Consiliului Local (CL) Craiova.
Mai multi consilieri locali din municipiul Petrosani si-au exprimat indignarea fata de modul in care sunt tratati cetatenii care participa la sedintele de consiliu si au propus revizuirea acestei atitudini.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, si-a anuntat decizia de a impune masurile de sanctionare a parlamentarilor care lipsesc nemotivat de la sedintele de plen sau de comisii.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a afirmat astazi ca isi mentine decizia de a nu mai participa la sedintele CSAT, precizand ca va merge la aceste reuniuni peste cateva luni, in alta calitate - cea de presedinte al Romaniei.
google-analytics.com