Cautare

267 de rezultate pentru "sun plaza" (3.08 secunde)
Tot luna trecuta a aparut si un virus pentru pachetele de aplicatii open-source StarOffice si OpenOffice ale Sun Microsystems, utilizate din ce in ce mai mult si in Romania.
Mai multe companii celebre din domeniul informatic cum ar fi IBM, Nokia, Sun Microsystems, Adobe, Oracle si Red Hat au pregatit plangeri impotriva corporatiei Microsoft si a noului sistem de operare Windows Vista ce va fi lansat in cursul acestei saptamani, plangeri care vor fi adresate organismelor Uniunii Europene.
conceptul de prezentare cocktail&conference, oferta de servicii Dunarea Catering Corporate si dejunul de afaceri in Restaurantul Blue Sun. Distractie pe cinste pentru cei mici Copiii merita tot ce e mai bun pentru ziua lor aniversara, iar oferta societatii Dunarea poate satisface toate exigentele.
Pe lista societatilor la care s-a inregistrat un numar mare de incetare a contractelor individuale de munca din vina angajatilor, in baza articolului 61, litera a din Codul Muncii, mai figureaza Confort SA (83 de cazuri) si Metacons Sun Blasting, societate care-si desfasoara activitatea pe platforma Santierului Naval Damen, in cazul careia 43 de salariati au fost dati afara din vina lor.
Am inceput sa-l sun pe patron si sa-l intreb cand va fi gata telefonul, pentru ca eu in prezent nu mai am telefon, insa acesta m-a tot amanat.
„Craiovenii au fost foarte interesati de sistemele de încalzire a apei cu energie solara. Acestea sunt produse în Autralia“, a declarat Marian Boeru, administratorul societatii Sun Power, care comercializeaza respectivele sisteme.
Alaturi de masinile modificate de firmele de tuning profesioniste, organizatorii evenimentului au invitat si cluburi auto românesti, NoSpeedLimit, Midnight Racers sau Sun Racers fiind numai câteva dintre acestea.
Astfel, sun montate borduri noi, se fac "primeneli" de primavara si se planteaza flori pe raza localitatii, una dintre institutiile care va avea o adevarata oaza de verdeata de jur imprejur fiind si scoala din Tuzla, a precizat, ieri, primarul Florin Micu (foto).
Premiul pentru Serviciul Public a fost acordat jurnalistei Alexandra Berzon, de la Las Vegas Sun. La categoria Jurnalism, printre castigatori s-au mai numarat Los Angeles Times, St.
Actionar majoritar al trustului News Corporation, care detine, printre altele, Wall Street Journal, New York Post, The Australian, The Times si The Sun, Murdoch a decis sa introduca taxa mai intai la titlurile care au suferit din cauza crizei financiare.
un cinematograf XD in care efectele 4D de ultima generatie sun imbinate cu sunetul, luminile si efectul vantului; hovercraft - mijloc de transport ce se deplaseaza pe orice tip de suprafata, un trenulet electric si, foarte curand, o pista de carting.
un cinematograf XD in care efectele 4D de ultima generatie sun imbinate cu sunetul, luminile si efectul vantului; hovercraft - mijloc de transport ce se deplaseaza pe orice tip de suprafata, un trenulet electric si o pista de carting.
Rupert Murdoch) da telefon din Australia direct la The Sun, in Londra, si zice ia schimba-mi, ma, in p... mea, prima pagina.
Prietenele mele care au copii stau in afara tarii si e mai greu sa-i intalnesc, dar o sa-i sun. E si ziua lor acuma, in zodia Gemenilor.
"son" inseamna "pierdere" in japoneza. Datsun (DAT, sun-soare, Dattosan in japoneza) a fost un omagiu adus soarelui de pe steagul Japoniei.
tiMOn-oferte pentru toate buzunarele Editia de toamna targului imobiliar national strange laolalta oferte extrem de variate si avantajoase, precum garsonierele de 19 000 euro (pret care include TVA si loc de parcare) in proiectul Sun Residence, dar si vile cu preturi incepand de la 67 000 euro in proiectele dezvoltatorului Premier.
Sigur, Naomi Campbell si Claudia Shiffer au facut-o, dar asta s-a intamplat la sfarsitul carierei lor si a fost ceva de bun gust", a declarat Irina, informeaza The Sun.
O sa vina Teja, il sun si pe Eugen Nae. Stoichita mi-a zis ca vine la orice ora din zi si din noapte.
Ledecky Kathleen, din SUA, a obtinut tot doua medalii, insa una de aur si alta de argint, la fel a castigat si Sun Yang, care reprezinta China, la inot.Romania nu a castigat inca nicio medalie la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.
Din totalul de adrese active, in jur de 60% sunt gazduite pe servere Apache, Microsoft motorizeaza aproximativ 35%, iar al treilea loc este ocupat de Sun cu mai putin de 1%.
google-analytics.com