Cautare

3523 de rezultate pentru "stirile pro tv de la 31 01 2011" (3.78 secunde)
Liderii in comunicare s-au intalnit la Bruxelles! Christian Ciocan a fost unul dintre cei peste 600 de participanti ai Summit-ului Comunicarii 2011 organizat de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare.
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX (Autor : ... Ce ati face, in calitate de premier, din perspectiva bugetului pe 2012? Ati merge pe varianta unui deficit mai mic de 3%, sau mai mare?
Calendarul anului politic 2011. Perioada ianuarie -iunie 2011 Fara a fi unul electoral, anul care se apropie de sfarsit a fost unul dintre cei mai agitati ani, din punct de vedere politic, de dupa 1989.
In 2011 s-a incheiat epoca pilelor si a nepotismelor, exemple fiind un bacalaureat corect, clasificarea universitatilor si ierarhizarea programelor de studii, iar exigenta privind frauda va continua in 2011, dar au fost si nerealizari care tin de lipsa banilor, a declarat ministrul Daniel Funeriu.
Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a admis astazi obiectia de neconstitutionalitate formulata de Traian Basescu in legatura cu legea lui Petru Filip si Catalin Croitoru privind universitatile private, informeaza NewsIn.
Renault a prezentat marti la Salonul Auto de la Frankfurt patru concepte de automobile cu propulsie electrica, toate urmand sa intre in productie, dintre care unul, Fluence, va fi lansat in Romania la sfarsitul anului 2011, a declarat directorul marcii Renault in Romania, Dora Pasare.
Guvernatorul BNR a declarat ca majorarea TVA va duce in prima runda la o crestere a preturilor cu 3%, iar in a doua-cu 1%.
Ministerul Mediului propune o crestere a taxei de prima inmatriculare care sa fie valabila incepand cu anul urmator, motivata, potrivit ministrului Laszlo Borbely, de obligativitatea taxarii masinilor Euro 5, scutite pana in 2011.
Guvernarea PDL nu dispune de un program de relansare economica Guvernarea PDL nu dispune de un program de relansare economica, ci numai de un set de taieri bugetare in sectorul public, cu grave efecte in domeniile educatiei, sanatatii, infrastructurii, in asteptarea "inspiratiei" unor investitori straini care sa ne aduca o crestere economica sanatoasa, sustine presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.
Proiectele intarziate ale primarului Oprescu Pasajul Basarab inaugurat cu doi ani intarziere, incomplet si mai scump cu 300 milioane de lei Primarul Sorin Oprescu a finalizat in 2011 Pasajul Basarab.
80% din cererile inregistrate in 2011 au fost depuse de debitori, spre deosebire de situatia la nivel national, unde proportia a fost de 50%. Datoriile bancare ar putea scoate pe piata o avalansa de active in acest an.
Industria a detinut ponderea cea mai mare, iar mijloacele de transport au fost "motorul"
Numarul de autoturisme noi inmatriculate a crescut cu 24,5% in primele patru luni, la 18.272, fata de ianuarie-aprilie 2011, cand au fost 14.678 unitati, potrivit datelor publicate azi de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) si preluate de NewsIn.Fata de luna aprilie a anului trecut, numarul de masini noi inmatriculate a scazut in aprilie 2012 cu 13,8%, la 4.307 de autoturisme.In aprilie, marcile de autoturisme cele mai vandute au fost Dacia, cu 879 de unitati, in scadere cu 18% fata de aprilie 2011 si Volkswagen, cu 566 de unitati, in scadere cu 23% fata de aceeasi luna a anului trecut.
Administratia Sistemului national de licentiere a cluburilor din cadrul FRF, a anuntat, miercuri, ca Universitatea Craiova a depus o cerere pentru obtinerea licentei valabila in sezonul viitor al Ligii I, insa gruparea olteana nu o va putea primi, deoarece a fost exclusa la 20 iulie 2011.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a publicat astazi raportul integral privind serviciile de telefonie mobila pentru cea de-a doua jumatate a anului 2011.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... SUTE DE VARSTNICI FARA FAMILIE RISCA SA RAMANA AI NIMANUI, DEOARECE CAMINELE IN CARE SUNT INGRIJITI RAMAN DIN NOU FARA FINANTARE!
La data de 09 februarie 2011, in jurul orei 07.40, P. VICTOR de 52 de ani din jud. ... Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni de la intersectia cu str. ... Dumitru de 44 de ani din jud.
La data de 20 aprilie 2011, ora 17:00, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe D.
La data de 29 iunie 2011, in jurul orei 15:14, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat pe Calea Grivitei, sectorul 1, pe P. Sandu de 38 de ani, din jud.
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 10:45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in P-ta Charles de Gaulle, sectorul 1, pe G. Valentin de 30 ani, din Bucuresti, conducand un autoturism Ford, fara a poseda permis de conducere.
google-analytics.com