Cautare

8682 de rezultate pentru "stirile pro tv constanta accidente 14 03 2010" (10.46 secunde)
O lege care va obliga posturile de televiziune si ziarele sa prezinte in proportii egale stirile de factura pozitiva cu stirile negative.
Interesante de urmarit vor fi stirile noi care vor fi lansate pentru a distrage atentia de la aceste subiecte.
Stirile despre greve, de azi dimineata, au trebuit inlocuite, rapid, pe mici ecrane, cu stirile despre revolutie, inclusiv prin promovarea acestui Teodor Maries, care nu are nicio calitate sa vorbeasca in numele revolutionarilor, el fiind mai mult un soi de administrator al asociatiei "21 decemnbrie".
Stirile care au urmat nu au avut darul de a linisti investitorii, astfel ca pretul s-a depreciat în continuare.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Dar, potrivit unor informatii HotNews.ro, cei doi ar urma sa prezinte stirile doar duminica seara, in cadrul unei transmisiuni menite sa marcheze 6 ani de la lansarea Antena 3.
sau Despre starea presei intre sinucidere si crima (Romania Libera) "Un consilier prezidential, si prin vocea lui chiar seful statului, se rasteste la ziaristi, o televiziune de stiri militeaza pentru eliberarea lui Gigi Becali, TVR il omagiaza pe Dan Voiculescu, un cunoscut jurnalist este agresat pe strada ziua in amiaza mare, iar manipularea a inlocuit demult stirile in cele mai multe medii de informare din Romania.
STIRILE PROTV informeaza: ... Jugurtha Hamroun - 14. ... STIRILE PROTV
Stirile TVR: ... Demolarea arenei din Ghencea va avea loc luna viitoare, au declarat, pentru Stirile TVR, oficialii Federatiei Romane de Fotbal. ... - Stadionul Giulesti are gata studiul de fezabilitate si va avea 14.000 de locuri.
Tendinta de crestere a audientei pentru stirile on line a inceput sa se diminueze, potrivit unui nou studiu realizat in Statele Unite.
Cei care au tablete le folosesc in special pentru a verifica emailul (81%), pentru a citi stirile (69%), pentru a vedea cum va fi vremea (63%), pentru social networking (62%) si jocuri (60%).
FBI a monitorizat retelele de socializare in ziua alegerilor prezidentiale si legislative din Statele Unite intr-un efort de a depista stirile false promovate de presupusa campania de dezinformare rusa, informeaza site-ul postului CNN, citand mai multi oficiali americani.
Publicata dupa aproape 14 ani de investigatii, cartea lui Hansen a rezistat testului timpului prin dovezile relevante care ilustreaza relatia vicioasa care exista intre comunitatea americana de informatii si mass-media.
Urmareste stirile diminetii Digi24, de luni pana vineri, pe YouTube. Cele mai noi informatii si cele mai importante subiecte ale zilei, prezentate si dezbatute pe Digi24 si Digi24.ro.
A stat badea Gigi la masa cu popa si a infulecat si la Observatorul de seara, si la stirile sportive ce au urmat imediat dupa scurtul moment de publicitate, intr-o stire...
La un jurnal tv, stirile sunt pigmentate - de la politic si social, trecand prin economic si terminand cu sportul si internationalul - cu tot felul de amanunte care iau fata adevaratelor stiri.
Din pacate, multe dintre stirile "negative" au un suport real si destui dintre romanii care au plecat sa-si incerce norocul in Europa se dedau la acte care ne umplu de rusine.
De cate ori vad pe ecran, la TV, capul mort al lui Ceausescu raman tintuita. ... Privind stirile clasice ale mediei traditionale cu doza zilnica de morti intre doua stiri cu fotbalisti de la Nationala, mai vad si oameni vii, despre care, inevitabil, ma intreb cand vor muri.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Ultimele date partiale, oferite, in cursul zilei de ieri, de catre Biroul Electoral Judetean Constanta, au indicat ca Traian Basescu a fost preferat de 41,91% dintre constantenii prezenti la urne, iar Adrian Nastase de 35,14% dintre constanteni.
In cursul zilei de ieri, la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Constanta a fost programata intrunirea unui Consiliu de Autorizare Tehnica, consiliu la care au participat atat reprezentantii APM, cat si ai Regiei Autonome Judetene de Apa, ai Prefecturii judetului, Consiliului Judetean si nu numai.
google-analytics.com
Notice: Undefined variable: php_errormsg in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 152

Notice: Undefined variable: timp_incarcare_pagina in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 168