DeCeNews : Liderii PSD Constanta regreta girul acordat lui Remus Cernea la parlamentare

Liderii PSD Constanta regreta girul oferit lui Remus Cernea la alegerile parlamentare din decembrie 2012, in urma carora acesta a devenit deputat. "Daca omul este acum parlamentar, asta este, ne-am pacalit cu el", a declarat, luni, pentru Agerpres, secretarul executiv al PSD Constanta, Cristinel Dragomir.
Reactia social-democratilor din Constanta survine dupa ce Remus Cernea a anuntat doua proiecte de lege controversate - taierea finantarii Bisericii de la stat si parteneriatul civil intre persoanele de acelasi sex.
Secretarul executiv al PSD Constanta, Cristinel Dragomir, a precizat ca organizatia sa nu are ce sprijin politic sa-i retraga lui Remus Cernea, pentru ca acesta nu mai face parte din grupul parlamentarilor USL. "El nu mai este la USL, este la Partidul Verzilor si nu mai face parte din grupul de parlamentari ai USL. (...) Eu n-am ce sa spun, Radu a spus foarte clar ca Cernea e un tampit. Daca omul este acum parlamentar, asta este, ne-am pacalit cu el, sa fie sanatos. (...) Nu este nicio sustinere din partea noastra pentru ca Cernea nu mai este membru PSD", a declarat Dragomir.
Referitor la pozitia PSD Constanta fata de deputatul de Constanta Remus Cernea, prim-vicepresedintele organizatiei judetene, Nicusor Constantinescu a mai spus: "Eu sunt prim-vicepresedinte al partidului, nu presedinte. Eu nu pot sa vorbesc in numele lui Mazare, avem o disciplina de partid", a sustinut Constantinescu, scrie rtv.net.
Nici primarul municipiului Constanta nu a apreciat Initiativele legislative ale parlamentarului Remus Cernea, catalogandu-l pe deputat "tampit" si, respectiv, "foarte tampit".