Cautare

4357 de rezultate pentru "stiri protv vreau un nr telefon pt stirile protv" (4.21 secunde)
Stirile ProTV - iLike IT cu George Buhnici. ... Siri si Iris George Buhnici a spus iLike IT pentru prima data in direct in cadrul Stirilor ProTV de la ora 7, care sunt acum LIVE si pe mobil, la adresa m.stirileprotv.ro.
 Un interviu prin telefon nu difera foarte mult de unul fata în fata. „Angajatorii înca folosesc aceasta metoda pentru a pretesta candidatii pe care îi cheama la un interviu propriu-zis“, au explicat specialistii în resurse umane de la www.elady.ro.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... “In 2002, la cateva luni dupa ce am venit in TVR, ma suna cineva de la stiri si-mi spune ca presedintele Emil Constantinescu ii suna si ii zapaceste de cap.
Suntem pur si simplu intoxicati cu cele mai idioate stiri, dupa expiratul model de a sorta informatiile ca la clasicele si expiratele "stiri de la ora 5", iar jurnalistii romani s-au orientat in cea mai mare parte dupa articole redactate dupa metodele tabloidelor de scandal de prin tarile mai dezvoltate.
Deputatul Ioan Ghise, care alaturi de Gheorghe Funar a propus modificarea Legii audiovizualului pentru a obliga posturile de radio si televiziune sa transmita in egala masura stiri pozitive si negative, nu va renunta la initiativa sa legislativa.Deputatul PNL Ioan Ghise isi mentine opinia ca Legea audiovizualului trebuie modificata in asa fel incat sa oblige posturile de radio si de televiziune sa transmita, in ponderi egale, stiri pozitive si stiri negative, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a hotarat ca propunerea deputatului liberal si a senatorului peremist Gheorghe Funar este neconstitutionala.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
Facebook testeaza schimbari majore pentru fluxul de stiri.
Aceasta opereaza in Romania cu posturile ProTV, Acasa, ProCinema si ProTV International.
Anuntul a fost facut de ministrul delegat pentru Proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani " care va fi difuzata duminica de ProTV si de voyo.ro, incepand cu ora 10:00.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. Un chinez a murit din cauza exploziei telefonului sau mobil.
Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. ... Daca totusi e nevoie de telefon 1. ... Apeluri VoIP (prin Skype, Gizmo5 etc.) de pe un smartphone. Insa metodele de decriptare pentru retelele standard nu par a mai fi un secret, pentru serviciile guvernamentale cel putin.
Astazi, tot mai multe voci autorizate, una ar fi Institutul Reuters, de pilda, prezic intrarea intr-un con de umbra a presei tiparite pe hartie, numita generic jurnalism clasic, promovand prin dezbateri directionate noul gen de jurnalism numit online, digital, adica acela tot mai raspandit prin internet si apoi numeroasele medii de socializare cum ar fi Facebook.
Sigur, luam in calcul celelalte efecte benefice pe care le-am mentionat nu o data si vreau sa le subliniez. ... Sistemul anterior era un sistem de descurajare, pe masura ce cistigai mai mult, statul iti lua din ce in ce mai mult.
La 6 luni de la instalarea in fotoliul de premier, Calin Popescu Tariceanu a acordat un interviu agentiei de presa Romnet, pe care il prezentam in exclusivitate galatenilor - Spuneti-mi, in primul rind, la sase luni de cind ati venit la Palatul Victoria, care credeti ca este cea mai buna masura pe care ati luat-o in aceasta perioada?
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
FARCAS) (1) Terry Hansen este un jurnalist canadian independent.
Si la un moment dat, Busu evoca locomotiva cu aburi si baga o retorica alegorica a la epoca de aur si zorii anilor ’90, cand televiziunea era unica si in ceata.
Seara, au fost date si de televiziuni in cadrul jurnalelor de stiri. ... Cele mai multe preiau stirile agentiilor de presa, dar exista si articole cu un grad de neutralitate scazut. ... ProTV Chisinau:
google-analytics.com