Cautare

2069 de rezultate pentru "stiri protv promenada mall sibiu" (4.63 secunde)
Actionarii Bursei Monetare-Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS) au aprobat la sfarsitul saptamanii trecute fuziunea de principiu cu Bursa de Valori Bucuresti (BVB), potrivit presedintelui Bursei din Sibiu, Teodor Ancuta, preluat de Mediafax.
Actionarii Bursei de Valori Bucuresti au respins sambata, la limita de numai doua voturi, fuziunea cu Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri din Sibiu, deoarece nu au cazut de acord asupra raportului de schimb intre titlurile celor doua piete.
Compania de transport al electricitatii Transelectrica si consortiul format din firmele ABB Utilities GmbH (Germania), Areva Energietechnik GmbH (Germania) si ABB (Romania) au inaugurat vineri statia retehnologizata de 400/220/110 kV Sibiu Sud, investitie care s-a ridicat la circa 35 milioane de euro.
In judetul Sibiu au fost depuse 950 de declaratii, 910 dintre ele fiind inregistrate la Casa Judeteana de Pensii Sibiu, iar 40, la Casa Locala de Pensii Medias.
RAPID - VOINTA SIBIU 3 - 0 Formatia Rapid a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Vointa Sibiu, intr-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I, in care oaspetii au evoluat in inferioritate numerica din minutul 58.
De azi se circula pe ea Lotul 3 al autostrazii Orastie-Sibiu a fost deschis traficului vineri,14 Noiembrie 2014, cu doua zile inainte de alegerile prezidentiale.
Daniel Bejan) La Sibiu s-a bulucit toata bulibasimea europeana sa ceva. ... Evenimentul de la Sibiu intra intr-un firesc pe care nu prea reusim sa il intelegem si are foarte mica legatura cu noi. ... Au dat si o declaratie pe care au botezat-o Declaratia de la Sibiu.
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn.
Ponta:"Lipsesc finantari pentru ultimele 45 de zile" Invitat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, premierul Victor Ponta a declarat ca prioritatea "numarul unu" a Guvernului pe care il conduce este sa gaseasca resurse financiare pentru finalizarea anului 2012.
Cum raspunde presedintele PNL la intrebarea "sunteti un candidat la presedintie mai bun decat Victor Ponta?" Liderul PNL explica si ce se va intampla in eventualitatea in care PSD va dori sa aiba un candidat propriu la presedintie// Emisiunea "Dupa 20 de ani" se transmite duminica, incepand cu ora 10:00, pe ProTv Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitatul emisiunii "Dupa 20 de ani", duminica, incepand cu ora 10.00, difuzata pe ProTv si voyo.ro.
STIRILE PROTV informeaza: ... Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV. ... STIRILE PROTV
Stirile ProTV - iLike IT cu George Buhnici. ... Siri si Iris George Buhnici a spus iLike IT pentru prima data in direct in cadrul Stirilor ProTV de la ora 7, care sunt acum LIVE si pe mobil, la adresa m.stirileprotv.ro.
Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
In afara de taxele pe care nu le agreati, cum priviti situatia tensionata creata in privinta construirii unui Mall in Parcul Tabacariei? Avand in vedere pozitia dumneavoastra, deja exprimata in contextul dat, care este, acum, situatia in ceea ce priveste Mall-ul?
Elevii Liceului de Arta din Constanta au avut ocazia de a-si demonstra talentul intr-un concurs de desene graffiti, organizat de City Mall of Constanta.
Trident Plaza este noul mall care se va construi in Constanta pana la sfarsitul anului 2008, potrivit Fondului de Investitii Immoeast. Mall-ul va avea o suprafata totala de 130.000 de metri patrati si, potrivit investitorului, va fi cel mai mare din regiune.
Totusi, dorinta de a avea o locuinta în vecinatatea unui supermarket sau a unui mall, chiar daca nu a fost construit înca, nu este atât de mare încât oamenii sa cheltuieasca o suma considerabila pentru acest "lux".
Totusi, dorinta de a avea o locuinta în vecinatatea unui supermarket sau a unui mall, chiar daca nu a fost construit înca, nu este atât de mare încât oamenii sa cheltuieasca o suma considerabila pentru acest "lux".
Noi ii adunam pentru prima oara intr-un singur loc", puncteaza Mirela Mihailescu, directorul comercial al magazinului, ce vede Cocorul altfel decat mall-urile, care reprezinta o "concurenta acerba".
google-analytics.com