Cautare

2069 de rezultate pentru "stiri protv promenada mall sibiu" (2.65 secunde)
AFI Europe opereaza in Romania din 2005, unde compania a dezvoltat AFI Cotroceni, cel mai mare mall din Romania si unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrala si de Est.
Gabriela Firea vrea sa inchida fast-food-urile din mall-urile bucurestene. Coronavirusul si inchiderea scolilor a determinat o crestere a numarului persoanelor care frecventeaza mall-urile in aceasta perioada, astfel ca pericolul de infectare a crescut, considera edilul Capitalei.
Vanatoare din parcarile de Mall si metoda cu bruiajul telecomenzii In parcarile marilor centre comerciale au loc foarte multe furturi si talharii.
Bataie cu cutite la un mall din Botosani. Un conflict grav s-a iscat intre mai multe persoane la ultimul etaj al mall-ului Uvertura. ... Apelul la 112 a fost facut de catre angajatii mall-ului, iar toti clientii din complexul comercial au fost evacuati de urgenta.
CNA a stabilit, pe 23 iunie, ca Ministerul Tineretului nu se face vinovat de imixtiune in activitatea redactionala a radiodifuzorilor si ca nu exista dovezi ca MTS ar fi cumparat stiri si reportaje la televiziuni, a declarat marti vicepresedintele CNA Ioan Onisei, la Comisia de ancheta.
Dezvoltatorul BelRom va demara constructia unui nou mall in Capitala in cea de-a doua jumatate a acestui an, in cartierul Colentina. Un nou mall isi va face aparitia pe harta Bucurestiului anul viitor.
blocuri de 20 de etaje, mall, canale Statiunea Mamaia se va transforma intr-un oras-statiune al distractiilor, potrivit noului PUZ elaborat de Kalinia Proiect.
Dana Savuica, Oana Cuzino si Simoana Patruleasa s-au intrecut in ochelari Gucci la Optik Gallery din Mall Jolie Ville, Baneasa (Autoare:
http://bilete.salapalatului.ro/event.php?id=15694, in Carrefour, librariile Carturesti, Promenada Mall si Mega Mall Bucuresti. IASI, 11 noiembrie 2018, Sala Polivalenta:
In cadrul Bookfest, ii gasiti la standul G 04 si pe cei de la Treasure Tea and Coffee ce au magazine in Mall Promenada si Mega Mall la nivel minus 1.
Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti si Prefectura, Viitorul Spital Metropolitan, Calea Floreasca, la Mall Promenada; ... la Mall Park Lake;
TAROM va anula o serie de curse interne si externe programate pentru lunile august si septembrie din si catre Aeroportul Sibiu, ca urmare a inchiderii temporare a aerogarii, din motive tehnice.
SIBIU. ... Ochii lui iti faceau impresia unui om predestinat, unui om fatal In 1867, Mihai Eminescu ajungea la Sibiu cu trupa de teatru al lui Mihai Pascaly, trupa in care era sufleur si care facea un turneu prin Ardeal, la Sibiu venind de la Brasov.
Liderul PSD a efectuat, insotit de cei 31 de senatori social-democrati, o deplasare in judetul Sibiu, pentru a se intalni cu localnicii din colegiile arondate Circumscriptiei electorale nr. 34 Sibiu.
Cele mai multe produse traditionale, la Sibiu Cele mai multe produse traditionale se pare ca se gasesc in judetul Sibiu. Printre acestea se numara zacusca ardeleneasca, berea, mierea de albine, pasta de mici, cremvurstii, diverse sortimente de paine, printre care painea cu cartofi si bineinteles traditionala branza de Sibiu.
Aceasta in conditiile in care niciunul dintre ei nu a reusit sa gaseasca solutia pentru proiecte mult mai importante, cum ar fi cel al autostrazii Pitesti-Sibiu.Sau macar terminarea celei de-a doua autostrazi pana la Constanta.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Petre Grigoras vrea prima victorie in 2012 cu Vointa Sibiu, o echipa din zona retrogradarii. ... Va fi foarte greu cu Sibiu.
Cele mai frumoase si cunoscute colinde vor rasuna in Piata Mare si vor completa atmosfera de basm din oraselul lui Mos Craciun din Sibiu.
Teatrul German de Stat participa la un spectacol comun al teatrelor minoritatilor germane, la Sibiu Teatrul German de Stat Timisoara participa luni, 17 mai, de la ora 19, la spectacolul sustinut impreuna de teatrele minoritatilor germane din Romania si Ungaria pe scena Teatrului National "Radu Stanca" din Sibiu.
google-analytics.com