Ministrul Ilie Sarbu va participa joi, 18 iunie 2009, la ora 11, la deschiderea celei de-a VII-a editii a expozitiei internationale de echipamente si produse din domeniul agriculturii, industriei alimentare si zootehniei, TimAgralim 2009.
Ilie Sarbu va fi prezent la ora 12.00 in aula Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului pentru a raspunde la intrebarile fermierilor si pentru a purta discutii cu specialistii din agricultura din zona de Vest a Romaniei. Evenimentul se desfasoara la Timisoara in perioada 18 - 21 iunie si este organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara si Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, in colaborare cu Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Timis si Oficiul Judetean de Consultanta Agricola.
TimAgralim reprezinta cea mai importanta manifestare de profil din vestul tarii. Expozitia reuneste firme si organizatii de nivel regional, national si european. Editia de anul acesta a expozitiei va prezenta o noua perspectiva europeana pentru agricultura si industrie alimentara, avand o tematica foarte diversificata, structurata pe saloane.
TimAgralim 2009 ofera oportunitati de dezvoltare atat pentru agentii economici interesati de ultimele tehnologii cat si pentru micii fermieri care cauta solutii tehnice simple si eficiente. Peste 100 de firme din Romania si din strainatate vor fi prezente cu standuri in cadrul expozitiei. Vor avea loc demonstratii in camp cu utilaje agricole si vor fi amenajate campuri demonstrative de culturi. De asemenea, va fi amenajata si o expozitie de animale.