Cautare

61 de rezultate pentru "spranceana rene" (2.59 secunde)
eliberarea din functie a comisarului-sef de politie Vornicu Emanuel Rene, sef Serviciu Supraveghere Rutiera Sectoarele 1, 2, 6 din cadrul Brigazii Rutiere, pana la clarificarea situatiei de fapt;
Spranceana, Boierica, Fotescu... Ati cerut atragerea raspunderii lor materiale? E.C.: Este o procedura extrem de delicata si se poate face numai in anumite situatii, adica in momentul in care nu mai ai ce sa valorifici te indrepti impotriva actionarilor si a administratorilor.
Spranceana, Boierica, Fotescu... Ati cerut atragerea raspunderii lor materiale? E.C.: Este o procedura extrem de delicata si se poate face numai in anumite situatii, adica in momentul in care nu mai ai ce sa valorifici te indrepti impotriva actionarilor si a administratorilor.
Joaca in prima divizie din ESL unde formeaza o echipa cu alti sase tanchisti, alesi pe spranceana. Echipa se numeste Homicidal Maniacs.
Iar daca mai tionem cont si de faptul ca acest consiliu va avea in componenta doar 5-6 membrii (fara doar si poate alesi pe spranceana din randurile fidelilor lui Iliescu) si nu 55 cum, avea vechea Comisie de Integritate Morala, ne dam seama de forta lui Iliescu.
Imi sunt nepretuite si atat de vii atatea amintiri… Raita de dimineata prin cuibarele gainilor, dupa oua calde, furatul de capsuni pe sub gardul vecinilor, cand ale noastre intarziau sa se inroseasca, infasatul cateilor nou-nascuti, balaceala prin baltile pline de noroi de dupa ploaie, plimbarea cu bunicul pe bicicleta, pe la vreun pacient pe care trebuia sa-l vada grabnic, unde primeam propriul meu paharel cu vin rosu - natural, din strugurii boltei din curte!- si intoarcerea acasa, la bunica ce ne privea cu spranceana ridicata, urmarirea pisicii careia tocmai i se micsorase burta, indelung monitorizata, in cautarea ascunzatorii puilor, catararea pana in varful ciresului de 15 m, sa hranesc puii de graur proaspat iesiti din gaoace - pe care tata se chinuia sa-i starpeasca - si sa-i fac mamei cu mana peste acoperis, sa o vad cum paleste brusc, miresmele liliacului in fata casei, din mai, al teilor infloriti, din iunie, inceputurile de an si serbarile scolare, cu brate de flori si coronite, clopotele bisericutei mici care bateau sa alunge norii de furtuna, toate taberele din care ne intorceam cu paduchi (dar in care am continuat sa mergem ani de-a randul), expeditiile care ne-au imbogatit atat de mult, toate nuntile din sat la care fugeam intr-un suflet, dupa ce ne gateam si insfacam un buchet de flori din gradina, figurile si vocile vecinilor, carutele pe ale caror cozi ma asezam din mers ca sa-mi usurez drumurile, iama prin rochiile si accesoriile mamei, cand plecau de acasa, toate acestea si multe altele imi sunt atat de dragi!
Unii dintre ei, cum ar fi Ion Fotescu, Samir Spranceana, Genica Boerica sau fratii Mihailescu au ajuns dupa gratii. Averile sechestrate au ramas insa intacte.
au fost alesi - sau reconfirmati in functie - presedintii organizatiilor locale si sunt sortati, pe spranceana, viitori candidati la posturile de primar.
Profil de candidat numai bun sa ne conduca Forta Civica vrea sa reuneasca in total 50 de candidati pentru posturile de consilieri si primari, oameni pe care incearca sa-i aleaga pe spranceana.
Mai mult, PD-L poate decide sa o revoce pe Roberta Anastase din functia de presedinte al Camerei, lucru permis de regulament, iar Basescu poate face o negociere cu UDMR si cu unii parlamentari alesi pe spranceana, gen Oprea si altii, sa-l voteze pentru a-i lua locul Robertei.
"In Romania niste oameni care vor pleca acasa si vor ramane fara slujbe pe spranceana, ochi frumosi, clientela, recomandari. Toti oamenii acestia vor fi suparati", a mai spus Crin Antonescu.
In aceasta calitate, au ales pe spranceana si au facut numiri in teritoriu. Au fost adevaratii constructori si coordonatori din umbra atat ai partidului, cat si ai unora dinte liderii acestuia.
Politicienii acestia, invitati pe spranceana la nunta de partid, au acceptat cea mai umilitoare postura din toata cariera lor. Jocul baseasca, cu lautari si dizeuze de la Cotroceni, lasa urme.
In prezent, finantele doljene sunt in proces cu firma lui Samir Spranceana dupa ce au sechestrat anul trecut o linie tehnologica de fabricare a blugilor si alte active pe care au incercat sa le vanda, fara succes, in contul datoriilor de zeci de miliarde de lei ale Kira Group catre bugetul statului.
Totodata, turistii (alesi pe spranceana, nu asa, orisicine) pot beneficia de trezire la solicitare, de parcare etc... "Hellios Inn", pentru copiii de bani gata Insa, trecand peste reclama facuta parca doar...
In aceste conditii, firmele desemnate, mai mult sau mai putin din interese, cu tiparirea si tipografiile alese pe spranceana isi vor micsora profitul, daca se ia in consideratie faptul ca aceste formulare reprezinta o intreaga industrie.
La fel s-a intamplat si in cazul Kira Group, societatea detinuta de Samir Spranceana. In afara de cateva fuste, blugi si pantaloni scosi la licitatie, fiscul se chinuieste sa vanda cladirea de la Bucovat in care Samir ar fi bagat milioane de euro din rambursari ilegale de TVA.
Unul dintre consilierii Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (ANIMMC), Mariana Spranceana, ne-a declarat ca regula nu poate fi schimbata din cauza ca banii alocati de la bugetul de stat sunt insuficienti pentru acoperirea cererii de fonduri.
Asa este, spre exemplu, societatea Uniunea Fotbal Club SA, unde Enryko are 20% din actiuni, avându-i ca asociati pe Costel Mitrita (23%), Samir Sprânceana (22%), Valentin Dobre (20%) si altii.
Asa este, spre exemplu, societatea Uniunea Fotbal Club SA, unde Enryko are 20% din actiuni, avându-i ca asociati pe Costel Mitrita (23%), Samir Sprânceana (22%), Valentin Dobre (20%) si altii.
google-analytics.com