Un baietel in varsta de trei ani din comuna damboviteana Potlogi a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste dupa ce a fost muscat de fata si de cap de un caine. Incidentul a avut loc pe o strada din localitate.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dambovita, copilul a fost muscat de un caine, pe strada, in comuna Potlogi, satul Romanesti, unde se afla cu sora sa in varsta de cinci ani.
"Primele noastre date arata ca baietelul de trei ani era pe strada in Potlogi, satul Romanesti, impreuna cu sora sa, iar la un moment dat a fost muscat de un caine maidanez de cap si de fata. Practic, au rămas coltii animalului in zonele unde a fost muscat. Imediat, parintii copilului l-au luat pe acesta si l-au dus la dispensarul comunal, de unde dupa ce a primit ingrijiri medicale s-a sunat la Garda de Interventie Potlogi. Imediat a venit o ambulanta SMURD care l-a transportat pe pacient la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste", a declarat purtaătorul de cuvant al ISU Dambovita, Eduard Telea.
Medicii spun ca baietelul este in stare stabila si va fi supus mai multor investigatii, urmand să se stabileasca daca se impune trimiterea lui la o unitate medicala din Bucuresti.
Potrivit reprezentantilor Politiei Dambovita, cainele care l-a muscat pe copil nu are stapan si traieste pe un teren unde se depoziteaza gunoiul din localitatea Potlogi.