Cornelia Linea de la Afaceri Inteligente (International Networkers Team) este prezenta cu un stand de produse in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, celui de-al 23-lea Congres National de Acupunctura si celui de-al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la sediul sau din Sos. Panduri nr.22, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Transfer Factor este un supliment alimentar si, ca si alte alimente, favorizeaza buna functionare a organismului intr-un sens sau altul, asa cum se intampla cu acizii grasi sau alti nutrienti.
Aici, ceea ce se consolideaza si se echilibreaza este sistemul imunitar. Importanta acestuia este ca foarte putine paotlogii sunt independente de sistemul imunitar, prin urmare, majoritatea bolilor pe care le suferim pot fi imbunatatite de folosirea Transfer Factor intr-un fel sau altul.
Transfer Factor se foloseste cu scopul de a mentine un sistem sanatos si rezistent la orice agresiune sau dezechilibru.


Produsele 4LifeTransferFactor

4LifeTransfer este adecvat la orice varsta si adecvat pentru toate conditiile in care sistemul imunitar are un rol important.
Exista un grup diferentiat special prin ne specificate, direct indreptate catre sistemul imunitar si un al doilea grup de produse specializate, concentrate fiecare in parte asupra diferitelor sisteme din organism prin intermediul Factorilor de Transfer si a fitonutrientilor specifici. Astfel, se controleaza direct efectele dorite pri intermediul combinarii corecte a produselor, esential pentru obtinerea rezultatelor.

Cum poti sa comanzi produsele:
Cornelia Linea
[email protected]
tel. 0040728324688
www.4life.com