In preajma vacantei de 1 mai va asteptam la "Targul Sarbatoreste romaneste" organizat de Piata Taraneasca in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr.3, de vineri, 2 mai pana duminica, 4 mai, intre orele 10-18. Intrarea este libera.
Puteti degusta si targui: telemea, urda, cas afumat, pastrama, carnati si muschiulet afumat, colaci si tot felul de cofeturi, miere ecologica, dulceturi si zacusti, siropuri, suc de mere si tuica, Cozonac Bujor si Cozonac Domnesc, paine in trei culori precum si alte delicii din toate zonele tarii. Gratarele sunt incinse si ceaunele sfaraie cu bunatati pregatite la fata locului, dupa retete taranesti, de pe plaiuri dambovitene.
Mesteri populari si artizani din toate zonele tarii, mesteresc la fata locului si expun diverse obiecte: ceramica, obiecte din piele, mic mobilier pictat,oale, linguri, cauce si ibrice de alama, ii si marame, scoarte si cergi, icoane si pristolnice, bijuterii hand made, obiecte realizate din lana si crosetate, casete si cutii, brose si vestimentatie, toate realizate de mana, cu pricepere.
In curtea interioara veti putea face o intoarcere in timp, printre obiectele de antichitati ( cufere, mobilier, tablouri, bijuteri, carti, carti postale, pristolnice, ceramica, patefoane, etc).
In perioada 2 - 4 mai, intre orele 10 si 18, e prilej de tocmit si de stat la povesti cu mesterii, de plimbat, de admirat si de targuit, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman!
Vizitare: zilnic, intre 10, 00 si 18, 00 Intrarea libera
Organizator: Tactic Events Detalii: Corina Berariu - Event Manager Tel: 0735 441 304/3 Fax: 031 424 34 88
Facebook: https://www.facebook.com/ptaraneasca