Puteti achizitiona branturile medicale DoctorTech - masurile 36 - 44 si minibranturi DoctorTech pentru orice masura, in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la sediul sau din Sos. Panduri nr.22, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Sanatatea este bunul dvs. cel mai de pret. Ea poate fi imbunatatita cu ajutorul unor dispozitive medicale moderne, bazate pe fenomenul de biorezonanta.
Branturile medicale DoctorTech cu circuit electromagnetic sunt indicate pentru:
- majoritatea durerilor coloanei vertebrale
- anumite tulburari de echilibru (vertije)
- pozitii vicioase ale coloanei vertebrale (scolioze idiopatice, s.a.m.d) care au frecvent consecinte dureroase.
Inventia a fost testata in Institut confirmandu-se eficacitatea ei; in plus, a permis evidentierea transferului de energie in punctele de acupunctura si, astfel descoperirea unei noi tehnici in acest sens.
Inventia a fost premiata cu Medalia de Argint la Salonul International de inventii Geneva 2010, cu Medalia de Aur la Saloanele de inventii de la Bruxelles, Varsovia, Cluj-Napoca si Bucuresti si se produce in Romania.
Un film documentar dedicat, puteti viziona pe YOUTUBE la adresa
http://www.youtube.com/watch?v=f-yBqri2YTE
Comenzi si informatii suplimentare la:
0723.205.048 sau 0788.885.352
[email protected]