Cautare

4997 de rezultate pentru "simion ion braiesti buzau" (3.83 secunde)
PNL - PD Buzau, deputatul Cezar Preda, a lansat o serie de acuzatii la adresa consilierilor municipali buzoieni care la o sedinta ordinara a Consiliului Local de saptamana trecuta au votat alaturi de PSD, contrar indicatiilor primite. ... Comunicatul este semnat si de liderul PNL Buzau, prefectul Cristinel Bagiu.
Administratia CFR intentioneaza sa desfiinteze regulatorul de circulatie Buzau, dar si Halta Baldovinesti, punand in pericol siguranta calatorilor, in conditiile in care nu se stie inca cum vor fi impartite firele de circulatie si cine va prelua responsabilitatile operatorilor de trafic.
Au fost odata ca niciodata trei zile de poveste si voie buna in Buzau: ... Pagini intregi cu muzica, dans, arta, teatru, magie si multe surprize s-au asternut vineri, sambata si duminica in cel mai indragit Mall din Buzau.
Buzau:
Liga 2, play-off, etapa a 6-a Buzau - Dinamo 2-2 Au marcat: Dujmovic (a.g.) 9, Boiciuc 14 / Laruccea 18, Bani 67 (pen.) FC Buzau: ... "Gloria", Buzau (capacitate - 12.321 locuri) Arbitru:
Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma. ... Gratierea nu ii schimba cazierul, nu-l disculpa de cele facute ", a declarat Ion Iliescu, care a precizat ca l-a gratiat pe Cozma "prin argumentele actului gratierii ".
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
Octavian Stireanu publica un comentariu despre atitudinea lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, intitulat "Diferenta de atitudine si altitudine", pe care il puteti citi in continuare.
Daca nu te intelegi cu Crin, vin eu sa discut cu el Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, este nemultumit de modul cum Victor Ponta a negociat posturile din judete cu PNL, facand referire la cedarea postului de presedinte al CJ Buzau in favoarea liberalilor.
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD. ... In Internationala Socialista acest cuvint este inca folosit”, a precizat Ion Iliescu.
Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere in avans, la sediul PSD din Strada Atena, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a organizat o petrecere asta seara, la implinirea a 80 de ani.
Dar eu am un viceprimar pe democrat-liberalul Ion Popescu. ... Locul consilierului "infidel" va fi ocupat de Ion Simion care este si postasul comunei. ... In locul lui va veni cine este urmatorul pe lista adica Ion Simion postasul comunei" a mai spus primarul.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au finalizat urmarirea penala efectuata in cauza privindu-i pe inculpatii, cercetati in stare de arest preventiv, BUJOAICA NICULAE, DAVID FLORIN, zis "BUZETICA", IONITA ION, zis "SILE COROI", IORDAN VASILE, zis "BEBI" si SIMION DORU DANIEL.
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
Un numar de 16 consilieri locali din judetul Buzau au fost exclusi din PD-L pe motiv ca nu s-au implicat in campania electorala pentru alegerile parlamentare sau mai grav ca au sustinut candidatii altor formatiuni politice. Potrivit secretarului general al PDL Buzau, Ion D. ... Conform lui Ion D.
Producatorii din judete precum Buzau, Vrancea si Bacau s-au grabit sa scumpeasca painea cu circa 50%, desi presedintele Rompan, Aurel Popescu, declara recent ca nu exista motive ca pretul painii sa creasca pana la toamna.
La Consiliul Judetean, pesedistul Nicusor Constantinescu a castigat cu 49, 58%, urmat fiind de Ion Popescu (PD-L)- 22,33%, Gheorghe Dragomir (PNL)- 15, 73%, George Mandila (PNG-CD)- 2,5%, Nicolae Rahau (PRM)- 2,3%, Tudorel Chesoi (PNTCD)- 1,3% si Viorel Pana (PC)- 1,2%.
Gorbaciov, din interviul acordat jurnalistei Felicia Melescanu, privind faptul ca, Romania a fost in pericol sa se divizeze in cursul evenimentelor din decembrie 1989, precum si opiniile lui Ghennadi Ianaev referitoare la faptul ca Ion Iliescu a facut pentru romani ceea ce altul nu putea sa faca in imprejurarile respective.
Senatorul Ion Toma suspendat din partid pentru un an si propus pentru excludere.
Ion Popescu Gopo, Victor Antonescu, Calin Cazan, Luminita Cazacu, Constantin Paun etc. ... Dar, mai ales se vor intalni cu unul dintre cele mai frumoase filme realizate de Ion Popescu-Gopo: ... Un joc cu elementele esentiale ale vietii (apa, focul, aerul) inspirat de Ion Creanga. ... Ion Popescu Gopo Cu:
google-analytics.com