DeCeNews informeaza : Iliescu catre Ponta: Daca nu te intelegi cu Crin, vin eu sa discut cu el

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, este nemultumit de modul cum Victor Ponta a negociat posturile din judete cu PNL, facand referire la cedarea postului de presedinte al CJ Buzau in favoarea liberalilor.
La intalnirea social-democratilor de miercuri, reprezentantii buzoieni au ridicat problema candidaturii pentru Consiliul Judetean, spunand ca nu sunt de acord cu intelegerea incheiata de Victor Ponta cu Crin Antonescu potrivit caruia liberalii vor desemna candidatul pentru aceasta functie. Actualul presedinte al CJ Buzau, Victor Mocanu, a venit in sedinta Comitetului Executiv al PSD pentru a transmite ca nu este de acord cu decizia luata la centru.
Potrivit unor surse din interiorul PSD, Ion Iliescu i-a cerut lui Victor Ponta sa renegocieze acordul cu liberalii. "Daca nu te intelegi cu Crin Antonescu, vin eu sa discut cu el", i-a spus presedintele de onoare al PSD lui Ponta.
"Este o pretentie aberanta a celor de la PNL. Nu vom ceda Consiliul Judetean, vor exista negocieri. Daca va fi nevoie, ma voi implica personal in aceste discutii", a declarat, pentru gandul.info, Ion Iliescu.