Cautare

9213 de rezultate pentru "serbanescu mari" (2.91 secunde)
Ambasada Romaniei din Teheran nu a primit, pana in prezent, nici o solicitare de a gazdui manifestatnti raniti sau care necesita refugiu, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe, Alin Serbanescu (foto). ... Potrivit lui Alin Serbanescu, Ambasada Romaniei nu a primit nicio astfel de solicitare.
Unii analisti economici, precum Ilie Serbanescu, apreciaza ca "jumatate din IMM-uri vor disparea ca urmare a costurilor de operare ce le presupune integrarea.
Nemultumit Din cele declarate de primarul din Schela, Aristide Serbanescu, zona concesionata arata la fel ca in 2002, modificari fiind aduse doar bazinelor pentru pastravi care acum sunt populate si modernizate. ... Din 2002 si pana in 2006 se putea face totusi cate ceva", a declarat edilul Aristide Serbanescu.
La festivitate au fost prezenti subprefectul Adrian Nicolaescu, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Ion Danut Juganaru, vicepresedintele aceleiasi institutii camerale, care este si organizatoarea acestei manifestari expozitionale, Valentin Serbanescu, directorul general al Autoritatii Navale Romane, Serban Berescu, directorul Directiei Operatiuni Maritime din cadrul ANR, Alexandru Mezei, capitanul sef al Capitaniei Zonale Constanta - coorganizatoare a targului - reprezentanti guvernamentali, consulii Frantei, Chinei si Turciei la Constanta, reprezentanti ai expozantilor.
Acesta vopsea este foarte toxica pentru mediul marin si se aplica pentru a impiedica prinderea scoicilor pe corpul navelor", a afirmat Valentin Serbanescu, directorul general al ANR. ... "Romania a fost printre primele tari care a aderat la acesta conventie", a spus Serbanescu.
Primarul comunei Schela, Aristide Serbanescu, spune ca proiectul nu este realizat nici macar pe jumatate:
Ilie Serbanescu) Romania figureaza, in estimarile pe 2018, cu o masa salariala in echivalent de peste 80 miliarde euro, reprezentand aproape 40% din PIB!
In Romania, "peste 300 de ferme mari ar urma sa fie afectate"
"Noi avem si o propunere de exercitiu multinational de prevenire a poluarii", a spus, in acest context directorul ANR Valentin Serbanescu, dar care a adaugat ca o asemenea initiativa necesita destul de multi bani.
"Ce vedete romanesti am pierdut in 2010?" Anul 2010 a adus mari pierderi pentru scena romanesca.
Dupa anuntul privind desemnarea BCR drept castigatoare a licitatiei, Raiffeisen Bank a informat ministerul ca va contesta acest rezultat, a declarat, pentru NewsIn, Daniel Serbanescu, membru in Comisia de Evaluare a Ofertelor.
Nu intru in detalii, ca nu vreau sa pregatesc expertii domnului Tariceanu", a declarat Mircea Serbanescu. Pe de alta parte insa, jurnalistul mentionat este cunoscut printre colegii de breasla locali ca un lansator de "stiri-bomba" dezamorsate imediat dupa ce au fost puse in circulatie.
Ceremonia de la Luxemburg a fost ultimul pas al formalizarii instalarii romanului Leonard Orban in functia de comisar european pentru multilingvism.
Aristide Serbanescu, primarul comunei Schela, are si el un costum Armani, cu care mai vine uneori imbracat la serviciu. Acesta spune ca nu l-a cumparat, ci l-a primit cadou de ziua lui.
Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a propus-o luni pentru functia de procuror-sef al DNA pe procurorul Monica Serbanescu, care ar urma sa il inlocuiasca pe Daniel Morar, al carui mandat in fruntea institutiei a ajuns la final.
Sa ne uitam la Parlament sau la CSM unde chiar ne confruntam cu probleme" si a mai precizat ca nu stie daca presedintele Traian Basescu o va accepta pe Monica Serbanescu ca succesor la DNA.
"Din motive de sanatate au lipsit Valentin Serbanescu si Gheorghe Grameni", a motivat deputatul PNL George Dragomir, presedintele PNL Constanta.
Noi ne uitam la buget si vedem ca nu mai avem pe unde sa scoatem camasa", a declarat Aristide Serbanescu, primarul comunei Schela, din partea PSD.
Declaratia facuta de purtatorul de cuvant al MAE, Alin Serbanescu vine dupa ce, joi, Curtea de Apel a reconfirmat sentinta de politie politica in cazul Gafita.
Cred ca un Executiv cu Ilie Serbanescu, Mihai Tanasescu sau chiar Dinu Patriciu ar fi mult mai eficient decat acesta cu domnii Boc, Pogea sau Videanu", a precizat Voiculescu.
google-analytics.com