Cautare

910 de rezultate pentru "senator" (8.66 secunde)
Urmeaza alegerile, vor fi incercari de a influenta lucrurile pe cai nu tocmai ortodoxe, un senator UDMR care are cunostintele politice si constitutionale necesare pentru a tine echilibrul Parlamentului, de a fi previzibil, de a creste prestigiul Parlamentului ar fi o solutie viabila pentru Romania lui 2012", a mai declarat senatorul UDMR.
In urma alegerilor din Octombrie 1996 a fost ales senator de Bihor pe listele Partidului Democrat. ... A fost reales ca senator de Bucuresti pe listele Partidului Democrat pentru legislatura 2004-2008.
Ce-o sa spuna reprezentantii Puterii, ca USL va castiga alegerile?", Ilie Sarbu, senator PSD. ... Nu am fost informata, motiv pentru care nu pot comenta despre ceva ce nu am vazut", ne-a declarat sec doamna Lia Olguta Vasilescu, senator PSD.
In vreme ce Urban a anuntat ca va activa in continuare ca senator independent, Banias a trecut in randurile Partidului Conservator.
Repet, ca sa ajungi senator sau deputat de pe locul 2 sau 3 trebuie sa ai pile, nu gluma. ... De exemplu, in colegiul care l-a facut senator pe Crin Antonescu votul popular a fost cistigat de Ionut Popescu.
Cezar Magureanu, senator neafiliat: ... Senatorul Cezar Magureanu a anuntat, in 10 aprilie, in plen, ca demisioneaza din UNPR si ca ramane senator independent.
"Eu, Marian Rasaliu, ca senator al PDL, ca membru al partidului cu o vechime de aproximativ 16 ani, nu am avut niciodata intentia sa il parasesc.
Din 2004 Ilie Sarbu este senator al circumscriptiei electorale nr. ... Totodata, la alegerile parlamentare din noiembrie 2008, domnul Ilie Sarbu castiga un al doilea mandat de senator in Colegiul nr.
Astfel, in proiect se mentioneaza ca "atribuirea mandatelor de deputat si senator se face la nivelul colegiilor uninominale si la nivelul fiecarei circumscriptii electorale".
Demisia conservatorului Dan Voiculescu din functia de senator va determina Inalta Curte de Casatie si Justitie sa-si decline competenta de judecare a dosarului "ICA" catre o instanta inferioara. Vicepresedinte al Senatului pana ieri, Dan Voiculescu a renuntat la mandatul de senator.
"Fata de aceste considerente, majoritatea senatorilor opineaza ca, datorita contextului actual, preasedintele Senatului, domnul senator Vasile Blaga, a abdicat de la acest rol constitutional, utilizand institutia preasedintelui Senatului in scopul realizarii exclusive a obiectivelor impuse de partidul politic din care face parte", se mai precizeaza in document.
Acolo a avut ocazia sa-l cunoasca pe strategul bushist Joe Biden, atunci senator de Delaware.
Sunteti senator PSD in circumscriptia electorala nr.37 Timis, Colegiul nr.4, Lugoj, ati avut recent o intalnire cu reprezentantii USL din colegiul dumneavoastra senatorial.
Mare incompatibilitate descoperita de ANI a fost ca Diaconu a fost si senator si... director de teatru in acelasi timp.
De asemenea, candidatul USL pentru functia de senator in Colegiul nr. ... Bradatan a mai aratat ca in calitate de senator va sustine si reducerea TVA de la 24% la 9% pentru alimentele de baza, spunand ca "o natiune este sanatoasa daca si alimentatia este una sanatoasa".
prevenirea si sanctionarea coruptiei), totodata se mentioneaza ca "alte incompatibilitati cu calitatea de deputat sau de senator se pot stabili numai prin lege organica".
Gabriela Firea,senator PSD de Ilfov, a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Am depus, in acest sens, un amendament, impreuna cu domnul senator Darius Valcov, presedintele Comisiei de administratie publica, pe care ne-am dori sa-l sustina majoritatea parlamentarilor.
Stanescu a anuntat ca-si pune la dispozitie biroul sau din colegiull de senator pentru a sustine candidatura lui Mircea Diaconu. Senatorul spune ca toti cei care vor sa-si exprime adeziunile sunt asteptati, cu actul de identitate, in fiecare zi, la biroul sau de senator din cladirea Consiliului Judetean Dambovita.
De mine, ca senator, poate sa spuna orice, dar eu nu am fost suspendata de alegatorii mei. ... "Nu am stiut de acea plangere decat in momentul in care am devenit senator si am fost chemata la Inalta Curte, unde am depus si eu la randul meu o nota explicativa.
Cum poate un fost ofiter SRI, in prezent senator, sa controleze Serviciul Roman de Informatii Cum bine v-ati dat seama din titlu, este chiar cazul meu.
google-analytics.com