Cautare

257 de rezultate pentru "seminar" (2.57 secunde)
Si eu, care ma apropii de pensie, sunt ingrijorat daca vad ca, de exemplu, vorbind metaforic, copiii mei nu vor mai avea de lucru cum trebuie in Romania, ca nu au cum sa imi plateasca pensia", a spus ieri guvernatorul BNR, cu ocazia unui seminar pe teme economice.
Seful ING a tinut un discurs cu ocazia unui seminar organizat la sediul BNR pe tema competitivitatii Romaniei. "Brandul Fabricat in Romania este slab perceput.
Daca singurul rezultat al celor 20 de ani este sa avem un milion patru sute de bugetari si sa ne intrebam unde este problema si sa impingem in toate partile, eu cred ca avem intr-adevar o problema de dialog social", a declarat Mugur Isarescu, in cadrul unui seminar organizat de BNR.
Olteanu a fost prezent la un seminar organizat de firma de consultanta fiscala si audit financiar LeitnerLeitner. "Moneda este foarte conectata de starea economiei reale.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Professional Consulting a organizat pe 2 si 3 aprilie, la hotelul Helin din Craiova, a VIII-a editie a Conferintei-seminar "Fiscalitatea in slujba contribuabilului", avand ca tema "Noutati vizand reglementarile contabile si fiscale, impozitul pe profit, TVA si impozitul pe veniturile nerezidentilor incepand cu 1 ianuarie 2011;
Mai multi experti contabili activi, inactivi si stagiari din Craiova, precum si reprezentanti ai mediului de afaceri local au participat ieri la sediul Filialei doljene a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati (CECCAR), la un seminar dedicat atragerii de fonduri europene in Dolj.
Deosebirea este clara intre 2007- 2008 fata de 2012", a spus Isarescu, la finalul unui seminar privind politica monetara organizat la BNR.
E o lectie pe care trebuie s-o invatam, sa luam in calcul reactia oamenilor, a declarat marti guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la un seminar organizat impreuna cu Ziarul Fianciar pentru aniversarea a 10 ani de la denominare.
Solutii Sustenabile in Managementul Apei 2017, un seminar organizat de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) pe tema Programului Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, Workshop-ul Economic Regional intitulat Serviciile Publice de Apa la nivel international:
xxx In urma cu 25 de ani, pe cand presa romaneasca explodase in sute de publicatii, cotidiane sau saptamanale, am intalnit la Timisoara un ziarist american, deja octogenar. Sustinea un seminar despre jurnalism.
Pe 22 noiembrie 2005, la ora 10:00, revista Link, in parteneriat cu DotCommerce si Camera de Comert si Industrie Bucuresti, te invita la “Doing Business Online” - un seminar despre cum sa-ti construiesti un magazin virtual profitabil si cum sa-ti dezvolti o afacere pe Internet.
18 cadre didactice de la scoli din Arad, Brasov, Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramures, Timis si Tulcea participa, în aceste zile, la un seminar organizat de Microsoft în localitatea Aninoasa, Valea Jiului, unde învata modul în care sa utilizeze tehnologia în mod creativ, la clasa.
Condamnat la 2 ani inchisoare (pentru ca, student fiind, a citit, la un "seminar de creatie", la Scoala de Literatura, un capitol de roman despre un tanar comunist care, in semn de protest fata de abuzurile autoritatilor, isi preda carnetul de membru de partid), isi ispaseste pedeapsa la Jilava si Gherla, apoi are parte de 5 ani de domiciliu obligatoriu, in Baragan.
Aceasta va participa in luna octombrie a acestui an la un seminar de coafura, la Londra, de unde va veni cu noutati in materie de hair-styling.
M-a primit in aceasta secta, iar el avea la filologie, anul V, unde erau toti echinoxistii, un seminar special despre Camil Petrescu.
concert simfonic in premiera absoluta, creatii de Shaun Davey, in interpretarea unor grupuri corale si orchestrale de 120 de muzicieni;16 august - Seminar despre abordari inovatoare de promovare a turismului.
In 1850 organizeaza din bani proprii tipografia diecezana la Sibiu, care tiparea numai carti in limba romana (abecedare, povestiri biblice etc.), in 1853 infiinteaza Telegraful Roman, singurul ziar cu aparitie neintrerupta pana astazi, iar in 1855 reorganizeaza invatamantul teologic si pedagogic romanesc din Ardeal ca institut (seminar cu doua sectii si trei ani de studii).
La seminar vom demonta esafodul pe sectiuni. Fiecare sa vina cu ce a produs. 2. Analiza de caz. De la caz la caz.
Discutii libere si prezentari 18:00 Serile Moscovei by Vasile Pitonov si Virgiliu Savu Sambata, 23 mai 11:00 Mommy & activitati pentru cei mici si sesiuni de Zumba, Kids Gym / Atelier Terapie prin Ras 11:00 Demonstratii de pictura cu hena 11:00 Workshop tehnici de machiaj 11:00 Seminar pe teme de sanatate si beneficii ale masajului terapeutic 12:00 Atelier aranjamente florale 12:00 Flashmob pe Platforma 5 12:00 Reproducerea umana asistata " ce inseamna, beneficii, conditii.
google-analytics.com