Cautare

257 de rezultate pentru "seminar" (2.85 secunde)
- Unul dintre cele mai de succes filme romanesti ale anului trecut, Un pas in urma serafimilor, castigator al opt premii Gopo si al premiului publicului TIFF 2018, va fi prezentat la Calarasi. Povestea este inspirata din viata regizorului debutant si de experienta acestuia de student intr-un seminar teologic.
La un seminar de artterapie la Spitalul Obregia, am rugat niste copii sa-mi deseneze un soare. Mai am si-acum desenele lor.
Am participat la un seminar intitulat Recastiga-ti feminitatea, organizat de Feminella, pe baza unui studiu cantitativ si calitativ efectuat de Gallup Romania, referitor la incidenta uscaciunii vaginale.
Metoda prezentata in cadrul acestui seminar, numita metoda The Journey ("Calatoria") are la baza experienta profund transformatoare si eliberatoare care a vindecat-o pe Brandon Bays in sase saptamani de tumora cu care a fost diagnosticata in urma cu 20 de ani.
S-ar putea sa te hotarasti sa abordezi un curs, un seminar sau un program de instruire pe termen lung, necesare fie in domeniul profesional, fie pentru rafinarea constiintei tale.
Michael Londesborough prezinta expozitia virtuala pentru invitatii din mass media 11.30-13.00 Seminar dedicat domeniului medical Dr. Michael Londesborough - Innovation is GREAT Ingo Aicher (Jones AV) - solutii integrate audio-vizuale utilizate in domeniul medical Richard Ayres (Dr.
Trebuie sa recunosc ca eram si sub influenta unui seminar la care am participat la Ambasada SUA si am ridicat aceasta problema, prin comparatie cu articolul 13 din Legea 78/2000, (fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid...
Iuliana Avadanei va tine un seminar pentru copiii cu varste intre 7 - 14 ani, in cadrul Universitatii Copiilor (al carei director este Doina Lacatus).
Fundatia Centrul de Analiza si Dezvoltare Institutionala Eleutheria - CADI in parteneriat cu HR Specialists si SOS Insertion et Alternatives au organizat recent, la Hotel Hilton, seminarul de consultare si promovare din cadrul POSDRU/173/6.1/148396 "Antreprenoriat social pentru comunitati locale".
Iuliana Avadanei tine un seminar pentru copiii cu varste intre 7 - 14 ani, in cadrul Universitatii Copiilor (al carei director este Doina Lacatus).
Ramona Timofte din Brasov a vorbit in calitatea de mama a unei fete bolnave de cancer, dar si de presedinte al unui ONG, Amuradia, in cadrul unui seminar despre drepturile pacientilor, la Scoala de boli rare NoRo, editia a IV-a, desfasurata la Zalau.
Evenimentul a continuat cu un seminar organizat de Camera de Comert Italiana pentru Romania, intitulat Prezentarea Raportului de constatare a cazurilor de Italian Sounding in sectorul retail alimentar din Romania - editia 2017.
Am participat in ultimele zile la un seminar la Bucuresti, organizat de Centrul de Jurnalism Independent. Aflati printre vorbitori, si Cristian Tudor Popescu si Alina Mungiu si Mircea Toma si Cristian Pirvulescu, impreuna cu o multime de alti participanti nu au facut altceva decit sa constate degradarea din mass-media.
Legatura cu aceasta mentiune este aceea ca, zilele trecute, fundatia in cauza, alaturi de Asociatia Editorilor de Presa Online, a dat intalnire jurnalistilor din mai multe judete ale tarii, la Sinaia, la un seminar.
La Bucuresti am fost la un seminar cu ziaristi din Olanda, un program comun in care vor avea loc instruiri in redactii si schimburi de experienta cu vizite reciproce la ziarele din cele doua tari.
Si sa invatam istorie europeana, dupa modelul imbecil al ultimelor carti de istorie care "cenzureaza" din ratiuni de spatiu tipografic sau cine stie ce mama naibii domnitori "prea putin importanti" pentru unii care au invatat istoria in timp ce mestecau un fursec obosit la cine stie ce seminar european.
Imi aduc aminte de un seminar in care reprezentanti ai autoritatilor locale, dar si magistrati, medici si asistenti sociali, s-au strins pentru a discuta despre adevaratele probleme cu care se confrunta ei pe teren.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com