Cautare

257 de rezultate pentru "seminar" (3.07 secunde)
ITM Gorj va organiza si un seminar de informare la care vor participa, pe lânga primari, responsabilii cu resursele umane si persoanele desemnate pe linie de securitate si sanatate în munca.
ITM Gorj va organiza si un seminar de informare la care vor participa, pe lânga primari, responsabilii cu resursele umane si persoanele desemnate pe linie de securitate si sanatate în munca.
ITM Gorj va organiza si un seminar de informare la care vor participa, pe lânga primari, responsabilii cu resursele umane si persoanele desemnate pe linie de securitate si sanatate în munca.
"Cel mai probabil nu voi apuca sa semnez contractul, dar acesta se va semna anul viitor. Este totusi nevoie de vointa politica pentru realizarea acestei linii", a declarat Orban, dupa un seminar pe tema transportului.
„În plus, credem în fortele proprii si stim s-o luam de la capat“, a adaugat Nirvana Mândruleanu.  Curs de „Management de proiect“ Urmatoarea etapa a Programului national multianual derulat de OTIMMC, dupa acest seminar, este cursul de „Management de proiect“, organizat în perioada 17-22 octombrie pentru 20 de cursanti.
Trebuie incercat acum sa discutam cu Gazprom, depinde de diplomatia noastra", a spus Borotea la un seminar pe teme de mediu si energie.
Ciolos a participat joi la un seminar pe tema experientei Poloniei cu Politica Agricola Comuna (PAC) si punctele comune ale celor doua state privind viitoarele politici din domeniu.
Camera de Comert si Industrie Bihor (CCI Bihor) a organizat ieri, in colaborare cu Asociatia de Standardizare din Romania - ASRO seminarul interactiv cu tema:
"Prin neacoperirea obligatiilor asumate de asiguratori se intelege plata despagubirilor, constituirea rezervelor tehnice si acoperirea cheltuielilor de achizitie si administrare", a spus Buzoianu, prezent la un seminar de profil organizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Un termen realist cu privire la operationalizarea constatarii amiabile este data de 1 iulie 2009", a declarat, presedintele CSA, Angela Toncescu, la un seminar de specialitate.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj a gazduit ieri un seminar de informare privind Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013. Evenimentul a fost organizat in colaborare cu Biroul Regional de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria din Calarasi.
BCR si jurnalista Gabriela Vranceanu-Firea au organizat ieri la Craiova un seminar destinat informarii si educarii financiar-bancare. Autoritatile au cerut credite pentru parcuri si liniile de tramvai, in timp ce banca a raspuns ca finanteaza doar activitatile care aduc plus valoare.
Vrem sa reducem povara administrativa asupra mediului privat", a spus Pogea in cadrul unui seminar, precizand ca institutiile vizate sunt Ministerele Mediului, al Economiei, Agriculturii, Sanatatii, precum si alte institutii publice.
Mai mult decat atat, ministrul pentru IMM-uri, Constantin Nita, prezent la seminar, s-a aratat incantat de propunerea presedintelui ACPR, declarand ca este o masura foarte buna pentru patroni, deoarece exportul este foarte important pentru dezvoltarea unei firme, si va face tot posibilul pentru a putea fi pusa in aplicare.
"Avantajele directe ale implementarii unui standard, unui sistem al calitatii compatibil cu al partenerilor de afaceri ridica foarte mult produsele si face schimburile comerciale mai usoare, pentru ca partenerii de afaceri vorbesc aceeasi limba", a spus ieri directorul Directiei Publicatii din Asociatia de Standardizare din Romania (ASRO), Alexandru Greabu, in cadrul unui seminar organizat la CCIO, la care au participat zeci de oameni de afaceri si directori de institutii publice.
"Incepand din 2010, pe sectorul legume-fructe, sprijinul de la Uniunea Europeana va veni numai prin forme asociative, iar de la bugetul de stat mai mult ca sigur nu va mai fi acordat ajutor financiar", a declarat Irina Creanga, consilier la Directia Generala Afaceri Europene si Relatii Internationale din cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), la un seminar organizat zilele acestea la Craiova.
La randul sau, Serban Berescu ne-a declarat ca organizarea la Constanta a acestui seminar sub-regional-dupa o manifestare similara ce s-a desfasurat tot la Constanta, in urma cu cateva luni si care a avut ca subiect apele de balast- reprezinta o recunoastere a meritelor Autoritatii Navale Romane in lumea shipping-ului international, de catre IMO.
Discutiile privind cresterea TVA au aparut dupa ce, ieri, presedintele unei firme de consultanta a declarat la un seminar ca Ministerul Finantelor discuta, neoficial, cu specialistii in taxe din mediul privat majorarea cotei unice de impozitare la 18-19% si a TVA la 22%, de la 1 ianuarie 2010.
Informatiile au fost date publicitatii joi de seful Serviciului Coordonare Asociatii de Proprietari, din cadrul Primariei Craiova, Marian Giubelan, la un seminar organizat de Camera de Comert si Industrie "Oltenia" si Deko Professional.
"Cele mai mari scumpiri se vor inregistra la tigari, de circa 34%, din cauza cresterii accizelor de la 64 la 74 de euro pe mia de tigarete si a diferentei de circa 14% intre cursul la care s-a calculat acciza anul acesta si cursul luat in calcul pentru anul viitor", a precizat managerul departamentului taxe si impozite indirecte din cadrul PricewaterhouseCoopers, la un seminar pe teme economice.
google-analytics.com