Cautare

9301 de rezultate pentru "sedinta publica titularizare brasov" (3.75 secunde)
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
Cosmin Pam Matei) Comisia Nationala de Strategie si Prognoza (CNSP) a publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice procedura pentru realizarea autostrazii Ploiesti - Brasov prin Parteneriat Public-Privat, lucrare estimata la 1,36 miliarde de euro, fara TVA.
• Senator - Senatul Romaniei • Presedintele Comisiei pentru administratie publica • Vicepresedinte al Senatului Romaniei Perioada 2007-2008 • Functia sau postul ocupat: ... • alte atributii stabilite prin Legea 215/ 2001 privind administratia publica locala. ... • Aspecte ale managementului resurselor umane in administratia publica, Ed.
Filiala judeteana Brasov a PSD va organiza, joi, o Conferinta Extraordinara Judeteana a partidului, in cadrul careia actuala conducere isi va prezenta mandatul, urmand a organiza, in aceeasi zi, alegeri pentru desemnarea noii conduceri.
Ineficienta proiectului de construire a autostrazii Brasov-Bors este arhicunoscuta si acest proiect ar aduce daune conservarii zonelor cu localitati sasesti, putand astfel sa distruga chiar o parte din istoria habitatului romanesc, este de parere presedintele Romaniei, Traian Basescu.
Contractul pentru constructia autostrazii Comarnic-Brasov, care va fi realizata prin concesiune, va fi semnat la inceputul anului viitor, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban. ... Ministerul Transporturilor a preselectat patru consortii pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov.
Ceremonia de inchidere a celei de-a 11-a editii de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European a avut loc vineri seara, la Medal Plaza, in Poiana Brasov, prilej cu care a fost coborat drapelul olimpic de pe catarg si a fost stinsa flacara olimpica.
Sursa citata a precizat ca in prezent primaria lucreaza la un calendar de evenimente care se vor desfasura in Brasov pe toata perioada verii pana in luna octombrie si a invitat companiile, asociatiile, persoanele fizice care doresc sa organizeze evenimente sa fie prinse in calendarul primariei.
- Presedintele de sedinta Teodor Melescanu:
Preturi Sedinta: ... 100 Lei Sedinta: ... Preturi Sedinta: ... 100 Lei Sedinta: ... mental, emotional si fizic, efecte remarcabile putand fi observate de multe ori incepand cu prima sedinta. ... Preturi Sedinta: ... Preturi Sedinta: ... Preturi Sedinta: 50 Lei MASAJ FACIAL Preturi Sedinta: ... Preturi Sedinta: ... 100 Lei Sedinta: ... Preturi Sedinta: ... Preturi Sedinta:
Disputele au fost declansate de prezenta, in plenul Camerei, a ministrului Transporturilor Radu Berceanu, care a criticat o Ordonanta de urgenta aflata pe ordinea de zi, privind transmiterea unui teren din administrarea Institutului National de Cercetare- Dezvoltare pentru Cartof si Sfecla-de-Zahar Brasov in cea a Consiliului Judetean Brasov, pentru construirea Aeroportului International Brasov- Ghimbav.
Va dorim un sejur cat mai placut si amintiri de neuitat", ne-a spus Dan Tanase, administrator al Hotelului Turnul din Moeciu de Jos, Brasov.
La Botosani a cunoscut prima data ubirea, fata unui gospodar din Ipotesti, numita Cassandra, la Botosani a cantat cu lautarii si manca mancarea lui preferata, la Botosani a iubit si jucat teatru in trupa Pascaly si nu in ultimul rand a trait ultimii sai ani si ai iubirii cu Veronica Micle, pe strazile targului si in gradina publica din Botosani.
Momentele au continuat cu colectia Le Voyage de la Meli Melo impreuna cu ciorapii Diamond by Adesgo, urmata de invitatele speciale Roxana Minzat, expert in accesare de fonduri europene si Adela Diaconu, personalitate publica in Brasov, jurnalist, designer si politician, care au vorbit despre business-uri start up in domeniul frumusetii pe fonduri europene si despre bucuria de a realiza ceea ce iti place in viata.
Alianta PNL-PD si Uniunea PSD+PUR Brasov au decis sa elimine insemnele electorale care au creat disensiuni intre cele doua aliante politice in ultimele zile.
Este vorba de Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare din Mehedinti si CET Arad, Oradea si Brasov.
Din cate se pare, in urma intalnirii de la Poiana Brasov cu organizatiile judetene ale PSD, care a avut loc la finele saptamanii trecute, presedintele partidului, Mircea Geoana, si-a intarit pozitia in partid.
Congresul extraordinar in care a fost facuta aceasta alegere a fost organizat la Brasov de catre Maior si la el au participat 1.120 de persoane, reprezentante a 97 de asociatii de revolutionari, dintr-un numar de 130 de asociatii active.
google-analytics.com