PRM vrea sa faca echipa cu PDL si PNG-CD pentru supravegherea numararii voturilor in sectii la alegeri, in vederea prevenirii fraudelor pregatite de "tripleta PSD, PNL, UDMR", a anuntat, sambata, secretarul general al partidului, Gheorghe Funar. "Vom cauta sa facem o echipa la sectiile de votare cu reprezentantii PDL si PNG-CD si sa supraveghem corectitudinea desfasurarii alegerilor, inclusiv numararea voturilor", a afirmat Funar, intr-o conferinta de presa.
Acesta a subliniat ca s-a discutat, deja, cu pretedintele PNG-CD, George Becali, cu care PRM a cazut de acord sa faca echipa. "Am abordat ti pe unii din liderii PDL, urmeaza sa fie abordat si presedintele Emil Boc si luni sa se discute aceasta problema in conducerea PDL. Am convingerea ca si PDL va accepta si asteptam ca si PDL sa ni se alature", a precizat Gheorghe Funar.
Potrivit acestuia, masura de supraveghere in comun va fi luata in conditiile in care "tripleta PSD, PNL, UDMR, care are stcoala de hoti, i-a invatat pe membri cum sa fraudeze alegerile".