Cautare

46 de rezultate pentru "scoruri" (3.83 secunde)
"Nu ne consideram invinsi dinainte de vot", chiar daca la alegerile precedente PSD a obtinut scoruri mai bune decat PD-L in Constanta, a mai mentionat Banias, din punctul caruia de vedere "organizatia judeteana a PSD a intrat intr-un usor reflux".
In schimb, pentru sistemul judiciar, multe state europene au scoruri mult mai mici la capitolul coruptie: Ungaria, Spania, Austria şi Grecia.
Fostul lider al PSD nu ezita sa il atace in mod direct pe succesorul sau, Victor Ponta, despre care dezvaluie ca l-ar fi sfatuit sa minta in legatura cu vizita la mogulul Vintu, in preziua confruntarii finale cu Basescu, ca si pe reprezentantii grupului de la Cluj, sustinator al lui Ponta, despre care spune ca au obtinut scoruri jalnice la alegeri, facilitand victoria lui Traian Basescu.
Senatorul Ion Toma a fost presedintele PSD Olt in perioada 2005-2010, sub conducerea sa organizatia obtinand cele mai mari scoruri electorale.
Interventiile nu pot avea succes in conditiile in care candidatii USL in unele zone din tara si din Capitala au scoruri impresionante.
PDL si PSD au obtinut scoruri apropiate la numarul de consilieri locali si primari in Dolj, potrivit ultimelor date partiale centralizate de BEJ Dolj.
Acceptarea demna a rezultatelor referendumului si schimbarea de regim, in opinia lor, inseamna ca au platit in fata electoratului si se pot intoarce la toamna, ca partid de opozitie, cu scoruri importante in Parlament.
Potrivit lui Dragnea, judetele in care USL a obtinut scoruri de peste 50% in toate colegiile circumscriptiilor sunt: Arges, Bacau, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea, Muncipiul Bucuresti.
Nicolaescu a fost intrebat care sunt estimarile la nivelul Capitalei in ceea ce priveste scorul obtinut pentru castigarea colegiilor de senatori si deputati."Cred ca toate colegiile le-am castigat, din informatiile pe care le am pana la aceasta ora cred ca toate cele 40 de colegii sunt castigate cu scoruri de peste 50%", a precizat Nicolaescu, pentru MEDIAFAX.
Nu avem niciun motiv sa discriminam Transilvania, unde PSD si USL au obtinut scoruri la fel de mari ca in tot restul tarii, si nici nu o facem.
Traian Basescu a argumentat prin faptul ca politicieni cu dosare penale au primit scoruri foarte mari la alegerile legislative, in urma votului cetatenilor.
Retragerea este gestul la care a fost fortat de atmosfera din partid, de faptul ca a primit reprosuri pentru greselile strategice pe care le-a facut, pentru rezultatul prost pe care l-a obtinut la alegerile pentru Parlamentul European, unde s-a angajat la niste scoruri care nu aveau nicio legatura cu realitatea.
prima este sa aiba in structura sa oameni de decizie si vectori de opinie de calitate deosebita, de mare valoare intelectuala si morala, de larga popularitate si recunoastere sociala, care sa aduca, prin ei insisi, valoare adaugata partidului, realizand scoruri electorale care sa permita PSD cat mai multa libertate in alegerea partenerilor si in fixarea conditiilor de guvernare in comun.
Astfel din partea social-democratilor au fost masurati Ecaterina Andronescu, Robert Negoita si Catalin Ivan, avand urmatoarele scoruri de favorabilitate: 44,6%, 42,2% si 34,2%.
Acest lucru nu inseamna insa ca Primaria a fost ceva mai chibzuita in risipirea banilor ci ca, despre adevaratele scoruri se va putea vorbi doar dupa terminarea fiestei.
Coruptia, birocratia si performantele pietei sunt de asemenea puncte slabe, iar cele mai bune scoruri figureaza la capitolele libertatea comertului si protectia investitorilor.
Cercetatorii de la Universitatea Missouri au observat ca, in cazul copiilor cu tulburari de atentie si hiperactivitatea (ADHD), s-au inregistrat cele mai bune scoruri la jocurile video de rezolvare a unor probleme.
O reteta de a pierde este sa faci aliante calculand aritmetic scoruri care se pot obtine pe ideea ca o sa-ti aduca fostii tai adversari electoratul pe tava.
Cercetatorii au procedat la efectuarea unor scoruri medii pentru alimentele din lista propusa si, apoi, la clasarea acestora in functie de comportamentul adictiv.
Daca tinerii beau 142 ml de suc inregistreaza, dupa 60 de minute, scoruri bune la testele de vigilenta si reusesc sa scape de starea de oboseala.
google-analytics.com