Cautare

1533 de rezultate pentru "scoala" (3.10 secunde)
proiectul Scoala de Fericire”. Scoala de fericire” isi propune adoptarea modului de a trai UNIQA, conectarea la fericirea de a savura viața prin invitatia la jocuri distractive, zambete, sfaturi, prietenie, muzica, copilarie, veselie, surprize inedite marca UNIQA Asigurari.
In clasa a opta, cei de la HCM Craiova mi-au oferit un contract sa vin sa ma mut cu scoala la Craiova, la Liceul 'Henry Coanda'". ... "M-am mutat cu scoala acolo, la Energetic, iar in fiecare zi avem doua antrenamente si intre ele merg la scoala.
Intrecerea a fost castigata de Scoala nr. ... Echipa castigatoare, Scoala nr. 12 "Decebal" din Craiova, a fost condusa de pe margine de profesorii Bogdan Budescu si Marius Tuca si a fost compusa din:
Fiindca videochat-ul este confundat adesea cu prostitutia, un roman a decis sa-si deschida scoala de sex virtual, pentru a transforma videochat-ul in meserie.
Acesta miscare a pornit de la scoala de arta, design si arhitectura Staatliches Bauhaus din orasul Weimar in 1919. ... Paradoxul perioadei de inceput a Bauhaus a fost ca, desi scopul ultim al activitati creative este relizarea unor constructii, scoala nu a oferit cursuri de arhitectura pana in 1927.
Dupa ce soseste in Germania, in decembrie 1896, Wassily Kandinsky incepe sa studieze intre 1897-1899 la o scoala celebra condusa de pictorul Anton Azbe (1855-1905). ... Dezamagit, paraseste scoala renuntand definitiv la educatia academica. ... "Phalanx" isi deschide propria scoala unde Kandinski devine profesor de desen si pictura.
Ultima zi de festival a adus in centrul atentiei copiilor miscarea si muzica, prin Parada Scolilor de Balet (Scoala de Balet Jaqueline, Liceul de Coregrafie Floria Capsali, Studio Spirit of Sound, Academia de Talente Contrapunct, La Sylphide Ballet School si Scoala de Dans Soleil).
Academia Romana a atras deja atentia asupra pericolului reprezentat de eliminarea limbii latine din scoala si reducerea orelor de limba romana si istorie, care, pe langa componenta lor identitara, au cea mai importanta vocatie formativa dintre toate disciplinele, daca ar fi sa amintim numai dezvoltarea gandirii logice, a capacitatii de exprimare, a creativitatii, a spiritului civic si a celui democratic.
Artista in varsta de doar 18 ani â€" anul acesta are BAC-ul, a vorbit in mai multe interventii in presa despre inceputurile ei muzicale, marturisind ca a avut nevoie de pile pentru a fi admisa la Scoala de muzica, in conditiile in care era afona.
Artistul plastic Traian Nica Tuckman a donat comunei Stefan cel Mare din judetul Vaslui 110 lucrari de pictura, dintre care 70 pentru noua scoala din Stefan cel Mare, 30 de lucrari catre Centrul Cultural din satul Muntenesti si 10 la Scoala Brahasoaia.
Isi petrece copilaria si primii ani de scoala la Botosani: Scoala cu clasele I-VIII nr. ... I-IV, 1954-1958) si Scoala cu clasele I-VIII nr.
Un prieten al lui Stelica Aragea, vechi coleg de scoala, Florian popa Micsan, zice la randul sau: ... Trebuie sa mentionam ca in anul 1897, din lipsa de bani, lucrarile la Palat au fost intrerupte, echipa de constructori, condusa de antreprenorul Giussepe Ciconi, construind Cazarma Pompierilor si Scoala nr.
"Dezvoltarea aptitudinilor de munca a persoanelor aflate in situatia de tranzitie de la scoala la piata activa si in consecinta imbunatrirea insertiei acestora pe piata muncii." Proiectul se incadreaza in Operatiunile orientative :"Dezvoltarea si furnizarea serviciilor de orientare, consiliere si indrumare in sprijinul tranzitiei de la scoala la viata activa" si " Dezvoltarea actiunilor inovatoare in vederea imbunatatirii tranzitiei de la scoala la viata activa".
Spuneti ca scoala romaneasca este un dezastru. ... Romania, scoala romaneasca si intreaga societate romana nu depind si nu sunt emanatia unui presedinte!
Adepta a unei diete sanatoase, in special pentru cei mici, eurodeputata Daciana Sarbu a solicitat, prin intermediul Asociatiei Scoala pentru Sanatate, a carei membru fondator este, crearea unui Grup de Lucru privind Alimentatia in Gradinite, pentru imbunatatirea rapida a calitatii hranei oferite prescolarilor, constituit din reprezentanti ai guvernului si ai societatii civile.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Rolul implicarii parintilor cu privire la scoala", pe care o puteti citi in continuare. ... Poate ca ne-a scapat din vedere un element foarte important, dupa parerea mea - rolul implicarii parintilor cu privire la scoala.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Scoala profesionala trebuie reformata urgent", pe care o puteti citi in continuare.
Daca chiar va preocupa starea acelei fete, mergeti si va interesati la scoala, in familie, de unde au inceput problemele... ... Era la fel de religioasa si in scoala generala, toti colegii observasera asta", povesteste o colega.
imbunatatirea serviciilor de orientare si consiliere profesionala si promovarea si dezvoltarea parteneriatelor in randul scolilor, universitatilor, intreprinderilor si altor institutii in vederea facilitarii tranzitiei de la scoala la viata activa. ... - "Tranzitia de la scoala la viata activa", Cerere de propuneri de proiecte Nr.
Consider ca scoala ar trebui si ea sa raspunda provocarilor lumii moderne, prin promovarea sau nu a unor categorii de valori in randul tinerilor. Prin calitatea sa educationala, scoala poate reprezenta unul dintre locurile de pastrare si transmitere a valorilor identitare.
google-analytics.com