Cautare

67 de rezultate pentru "scafandri disparuti" (5.14 secunde)
Pentru celti, sarbatoarea de Halloween insemna focuri de tabara si festinuri, in cinstea celor disparuti. Traditia retine si faptul ca se aprindeau lumanari si se rosteau rugaciuni, pentru a impaca sufletele revenite pe pamant.
Fiecare om trebuie sa aprinda o lumanare, care ii va fi "lumina de veci" in lumea de dincolo. Se aprind lumanari, atat pentru oamenii in viata, cat si pentru cei disparuti fara lumanare.
Tudor Chirila scrie dulce-amar despre dragoste, pasionat despre filme, teatru si carti, nostalgic despre oameni dragi disparuti, ironic despre locuitorii Romaniei de azi.
Eu le doresc sa se uite cu inima deschisa si daca doresc sa comenteze, daca au ceva de spus, sa ma caute, sa-mi scrie. Dar vor avea ce vedea! Actori unul si unul, din pacate unii dintre ei disparuti", spune regizorul Constantin Dicu.
Romanii au fost una dintre natiunile cele mai greu incercate de aceasta conflagratie, peste 800.000 de oameni pierzandu-si viata, dintre care aproape 100.000 de soldati si peste 340.000 de disparuti si prizonieri de razboi, doar 80.000 dintre acestia supravietuind captivitatii in URSS.
In Europa 250.000 de copii sunt raportati ca disparuti in fiecare an, adica unul la doua minute. Alte sute de mii de copii sunt maltratati, exploatati prin munca sau abuzati sexual.
Cel putin 16 oameni au murit in Bulgaria, iar mai multi sunt dati disparuti, in urma inundatiilor devastatoare. Ploile nu mai contenesc de trei saptamani si zeci de localitati sunt sub ape.
Erau disparuti doua-trei zile dupa care erau adusi inapoi. Si parca isi pierdeau mintile. Dar dupa ce s-a zis ca nu e adevarat deoarece asa ceva e imposibil, nu s-a mai auzit nimic despre ele.
In urma celui de-Al Doilea Razboi Mondial, Romania a inregistrat peste 900.000 de morti, raniti, disparuti, prizonieri, raniti si invalizi (circa 92.000 de militari decedati).
Autorii respectivei carti aveau in vedere pe cei 158 854 de ostasi romani care au pierit (morti, raniti, disparuti) in luptele de la Stalingrad, de acum mai bine de 71 de ani.
Stiinta Mister: OAMENI DE STIINTA CARE AU MURIT SAU DISPARUT IN MOD MISTERIOS, DUPA CE AU FACUT DESCOPERIRI IMPORTANTE PENTRU OMENIRE Istoria omenirii nu duce lipsa de cazuri de persoane celebre ale caror moarte este invaluita in mister, imediat dupa ce au facut descoperiri importante pentru omenire.
"Venite de la presedintele Traian Basescu, cel mai puternic om in stat, scuzele oficiale pentru abuzurile comise in timpul regimului comunist - incepand cu cele mai grave, crimele - pot avea impact nu numai din punctul de vedere al supravietuitorilor si urmasilor celor disparuti, dar si al societatii".
Alt subiect fierbinte a fost bineinteles descinderea senzationala pe aeroport a celor trei ostatici, jurnalisti romani disparuti la Bagdad. Tot tacimul si aici.
Alt subiect fierbinte a fost bineinteles descinderea senzationala pe aeroport a celor trei ostatici, jurnalisti romani disparuti la Bagdad. Tot tacimul si aici.
Va raspunde oare cineva de banii disparuti? As! Cand e vorba de hotie intervine solidaritatea de breasla, care functioneaza dincolo de culoarea politica.
12 refugiati ucraineni sunt cautati la aceasta ora de jandarmi in muntii, la altitudine mare, intre Romania si Ucraina. Rudele au sunat la 112, pentru ca nu mai stiu nimic de ei.
Doi dintre cei patru refugiati care s-au ratacit in Muntii Maramuresului, in timp ce incercau sa intre in Romania, au fost gasiti.
Cu cat se apropie toamna, politicienii nostri, disparuti prin statiuni mediteraneene vreme de doua luni, ocupa din nou prim-planul. Televiziunile, avide de imagini si stiri noi, s-au repezit asupra lor necrutatoare.
Geneticianul suedez a secventiat genomul homininilor disparuti si evolutia umana. Svante Paabo a fascinat prin posibilitatea de a utiliza metode genetice moderne.
google-analytics.com