Cautare

67 de rezultate pentru "scafandri disparuti" (2.85 secunde)
Onaca a publicat in ultimii ani mai multe lucrari de specialitate, in drept, dar si pentru scafandri, primind de-a lungul timpului zeci de distinctii si diplome pentru meritele sale, inclusiv Ordinul National in grad de Cavaler.
Pentru scoaterea la suprafata a navei Rostock sint implicati si 12 scafandri de la firma americana, care vor taia epava pentru a usura munca macaralei.
In adancul Marii Mexicului exista un rau numit Cenote Angelita, descoperit de catre Anatoly Beloshchin si echipa lui de scafandri.
Evident, ea este un loc foarte cautat de scafandri. Mirny Diamond Mine, din Siberia, este considerata un monstru absolut si detine titlul de cea mai mare mina de diamante deschisa din lume.
Catre locul accidentului s-au deplasat deja echipe pentru situatii de urgenta " medici, dar si pompieri si scafandri, care vor incerca sa ajute victimele accidentului aviatic.
La fata locului au fost trimise echipaje de pompieri, Ambulanta, Politie, jandarmi si scafandri. In elicopterul SMURD, care este unul de tip Eurocopter 135, se aflau patru persoane.
- La fata locului au intervenit 30 autospeciale stingere, 2 autoscari, 4 descarcerari, 20 ambulante Smurd, 4 ambulante Smurd cu medic, 4 autospeciale pentru transport victime multiple, 2 Spitale Mobile, 1 CBRN, scafandri, Detasamentul Special de Salvatori.
O echipa de scafandri de lupta din cadrul Fortelor Navale Romane, specializati in dezamorsarea si distrugerea dispozitivelor explozive, a intervenit, duminica dupa-amiaza, pentru distrugerea unei mine marine care se afla in deriva si care a fost descoperita la o distanta de aproximativ 2 mile marine (3,6 km) in largul tarmului romanesc, in dreptul coastelor de la Eforie.
Doua echipe de scafandri au intervenit la fata locului", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Vasile Daniel, pentru Realitatea TV.
Dupa cautari care au durat ani de zile, un grup de scafandri entuziasti au reusit sa gaseasca locul in care s-a scufundat submarinul.
O a doua mina marina ar pluti in deriva, iar Fortele Navale Romane au pregatit o echipa de scafandri specializati in situatii de acest gen pentru a evalua situatia si, daca se confirma, sa neutralizeze mina.
Nu de alta dar, timp de 15 ani, toate comisiile, comitetele si tribunalele insarcinate sa scoata adevarul la iveala nu au reusit decat sa sporeasca nedumeririle din domeniu astfel incat intrebarea "cine a tras in noi, dupa 22?” este la fel de actuala acum - si de dureroasa pentru rudele celor disparuti.
Pentru ca si-ar dori foarte mult sa-si viseze parintii disparuti. In ceea ce priveste viitorul, prefera mai bine sa moara decat sa o vada pe Elena Udrea presedinte si pe Traian Basescu prim-ministru.
3 miliarde de euro disparuti aproape fara urma, pentru care nu exista niciun fel de documente justificative), iar FMI-istii sunt mai iritati ca oricand de faptul ca naravurile mioritice tip "zicem ca ei si facem ca noi" par sa nu se mai sfarseasca.
Mutarile facute in viteza de la Cotroceni au descumpanit Opozitia care nu isi mai gaseste cadenta odata disparuti de pe esichier Boc si Udrea, mai ales.
In final, va cer tuturor sa ne rugam in tacere pentru cei disparuti! Va rog sa pastram un moment de reculegere!
Cei disparuti sint dati in urmarire generala si nu pot fi adusi in fata anchetatorilor decit atunci cind se intorc in tara.
  Disparuti din top Cine nu cunoaste cazul parcarilor din Craiova pe care pusese mâna firma Cronos Impex, controlata de sirianul Mohamed Al Orfahli (70% din actiuni)?
Autoritatile locale de profil nu au statistici exacte privind numarul micilor comercianti disparuti de pe piata, dar pot spune de tendinte vizibile de scadere a activitatii buticarilor.
Nu a cerut nimeni respectarea memoriei celor disparuti. Nici autoritatilor nu le pasa. De ce le-ar pasa? Ele nu se simt responsabile de nimic.
google-analytics.com