Cautare

331 de rezultate pentru "satu mare2121121121212 1" (3.03 secunde)
Cel mai tare a fost insa un importator din Satu Mare, care a mentionat pe etichetele jucariilor din plus "Spalarea interzisa".
In cadrul acestei etape sunt prevazute organizarea si desfasurarea de prezentari si mese rotunde in Bucuresti, Constanta, Galati, Iasi, Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara, Targu-Mures, Craiova, Targoviste, Satu-Mare. ... 1.998/2006 privind aplicarea art.
Pentru aceste nereguli au fost oprite definitiv de la comercializare aproximativ 1.400 de alimente, improprii comercializarii si consumului uman, alte 11.600 kg de alimente fiind oprite temporar de la comercializare, pana la remedierea neconformitatilor.
Potrivit ultimelor statistici din luna mai a.c., date publicitatii de Institutul National de Statistica, in nu mai putin de 37 de judete salariul mediu a fost mai mic decat cel inregistrat la nivel national, de 1.248 de lei.
Astfel, pentru cei care realizeaza o productie anuala cuprinsa intre 1 si 5 hectolitri, se propune o acciza de 25% din acciza standard, iar pentru cei care realizeaza o productie anuala intre cinci si 10 hectolitri, o acciza de 50% din acciza-standard.
Nu toate judetele au participat insa la aceste proteste, in Satu Mare sau Valcea sindicalistii au renuntat la greva. "Dorim alinierea salariilor tuturor functionarilor publici.
Innes Radu, reprezentanta ADR N-V, ne-a comunicat ca "Parcul balnear in Regiunea Nord-Vest, locatiile Tasnad, Beltiug, Marghita" este finantat in cadrul programului PHARE 2006, iar beneficiarii sunt Consiliul Judetean Satu Mare, Consiliul Judetean Bihor si consiliile locale ale celor trei localitati implicate.
El a subliniat faptul ca, desi exista de un an posibilitatea depunerii de proiecte pentru accesarea de bani europeni prin Planul Operational Regional, doar unul din cele 21 de proiecte primite pe subaxa 5.1 se refera la reabilitarea unui castel.
Strabag a fost declarat castigator pentru proiectarea si executia DN 19 Oradea - limita judetului Bihor, respectiv limita judetului Bihor - Satu Mare, contracte cu valori de 190 milioane de lei, respectiv 141 de milioane de lei.
Zonele declarate calamitate includ 7 judeþe din Moldova (Bacãu, Botoºani, Galaþi, Iaºi, Neamþ, Suceava, Vaslui), 2 judeþe din Banat-Criºana (Maramureº, Satu-Mare) ºi 5 judeþe din Transilvania (Braºov, Cluj, Covasna, Harghita, Sãlaj).
Fondurile au fost alocate judetelor Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Buzau, Calarasi, Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, Iasi, Maramures, Mures, Neamt, Olt, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Timis, Vrancea si municipiului Bucuresti, conform unei decizii adoptate in sedinta de miercuri a Guvernului.
Termoelectrica poate transfera pe pacura 50-60% din unitatile de productie a energiei, sau chiar mai mult, pentru a compensa scaderea cu circa 75% a importurilor de gaze din Rusia, cu conditia respectarii normelor de mediu, care prevad un continut de sulf de sub 1% pentru acest tip de combustibil.
Firma Black Sea Global Properties Limited (BSGP), controlata indirect de omul de afaceri Dinu Patriciu, prin intermendiul Rompetrol Holding, a ajuns la o detinere de 64,1% la Fabian in cadrul ofertei de preluare integrala a fondului de investitii lansata in luna decembrie a anului trecut.
• Bucuresti - Satu Mare; • Bucuresti - Baia Mare; • Bucuresti - Bacau; • Bucuresti - Suceava; • Bucuresti - Iasi.
Mai intai, Flanagan a vizitat noul Complex Ford - investitie care a totalizat 1,5 milioane de euro - iar ulterior a participat la festivitatea de deschidere a show-room-ului si service-ului. ... Surse din piata spun ca ar fi vorba despre dealerii din Iasi, Sibiu, Satu-Mare si din alte orase.
Startul s-a dat in luna iunie 2010 in capitala si in 3 judete din tara (Brasov, Constanta, Cluj) si a continuat in septembrie 2010 in Bucuresti si in inca alte 10 judete (Maramures, Satu Mare, Sălaj, Mures, Alba, Buzau, Braila, Vrancea, Arges si Prahova).
Pe locul al 15-lea se regaseste Nord-Vest Romania, adica judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu-Mare si Salaj. Transilvania a devansat astfel, in 2008, o regiune din Polonia, coborand un loc in topul saraciei.
Conceptul - tendintele modei, la preturi atractive - este foarte bine primit de catre clientii sai, lucru ce explica cresterea sa continua, ajungand in prezent sa detina aproape 1.900 de filiale in Europa.
Reteaua numara in prezent 15 magazine, in Bucuresti, Arad, Baia Mare, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Oradea, Pitesti, Satu Mare, Suceava, Targu-Mures si Timisoara.
Takko numara la ora actuala aproape 1.900 de magazine in Europa si isi continua expansiunea pe piata autohtona inceputa in 2007 cu scopul bine stabilit de a deschide aproximativ 100 de magazine, in functie de spatiile de deschidere.
google-analytics.com