Cautare

331 de rezultate pentru "satu mare2121121121212 1" (3.19 secunde)
Areta Sandru (25 iulie 1950, Lazuri, judetul Satu Mare - 18 mai 1991, Bucuresti) este o prozatoare. Este fiica Clemantei Sandru (nascuta Tomescu), educatoare, si a lui Erast Sandru, invatator.
Desi are in jur de 200 de angajati, multi cu salarii peste sau apropiate de cele ale parlamentarilor, desi are ca sef (presedinte), cu rang de secretar de stat, un fost procuror si desi a beneficiat in anii de activitate de bugete mai mult decat generoase, comparativ cu alte institutii importante ale statului, ANI a inaintat anual la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie mai putine sesizari decat degetele de la doua maini, adica mai putin de o sesizare pe luna (fapt confirmat inclusiv de procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, intr-o declaratie facuta la Satu Mare).
Fostul presedinte al PSD Satu Mare a aratat ca de-a lungul timpului a sustinut mai multe interpelari in Parlament si a dat publicitatii si o scrisoare deschisa care aveau ca obiect activitatea lui Kovesi.
Intre ei se numara tesatori instruiti in prima etapa a proiectului, dar inscrierile sunt deschise pentru toti artizanii care au domiciliul in mediul rural, judetele Bihor, Bistrita - Nasaud, Cluj, Maramures, Satu Mare si Salaj.
1. ... "Stii, sunt din Satu Mare!". In conditiile in care tu stai la celalalt capat al tarii, e clar ca intalnirea nu mai e chiar asa de simpla.
Municipiul Satu Mare a fost inclus pe lista oraselor in care se va derula o campanie de promovare a produselor piscicole.
Potrivit lui Kelemen, referendumurile locale vor avea loc in judetele Harghita, Covasna, Mures, Bihor, Salaj si Satu Mare. Campania de strangere de semnaturi va tine doua saptamani, rezultatele urmand a fi centralizate pe data de 25 octombrie.
Consultatiile s-au desfasurat in 32 de clinici din 16 orase (Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Suceava, Bacău, Satu Mare, Timisoara, Pitesti, Oradea, Cluj Napoca, Ploiesti, Targoviște și Arad).
Editia din acest an a reunit elevi si cadre didactice din Salaj, dar si din judetele Tulceam Gorj, Mures, Cluj, Valcea si Satu Mare.
• Avertizarea cod galben, valabila de joi, ora 18.00, pana vineri, la ora 09.00, a fost emisa pentru Bucuresti si aproape toate judetele tarii, cu exceptia judetelor Satu Mare, Vaslui, Galati, Braila, Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta, unde ar putea sa ploua, dar pentru intervale scurte de timp.
Judetul Salaj este asezat in partea de Nord-Vest a Romaniei si se suprapune pe cea mai mare parte a zonei de legatura dintre Carpatii Orientali si Muntii Apuseni, cunoscuta sub denumirea de Platforma Somesana, care are o suprafata de 3864,4 km2, ceea ce reprezinta 1,6% din suprafata tarii.
Liceeni din peste 40 de licee din 20 de judete din Romania, precum Bucuresti, Brasov, Constanta, Timis, Oradea, Prahova si Satu Mare, s-au inscris in Concursul de Stiinte Eroii Viitorului.
Magda Marincovici) (Continuare) 90 de milioane de lei, lunar - Cardul de sanatate este obligatoriu de la 1 septembrie. ... Actualele alocatii, stabilite in aprilie 2008, sunt intre 7 si 13 lei pentru bolnavii adulti si 1,8 si 14,5 lei pentru copii.
Tanara creatoare de moda se lansase cu succes in lumea modei din Satu Mare, Cluj si Oradea, iar acum este plansa de prieteni, care sunt inca socati de tragedia produsa.
Armata romana trebuia sa contribuie la efortul de razboi al aliatilor cu peste 12 divizii de infanterie, conform articolului 1 al Conventiei de Armistitiu (semnata la 12/13 septembrie 1944), dar aceste forte au crescut constant in pofida dificultatilor intampinate in cooperarea militara romano-sovietica.
1.700 de romani, copii si adulti, vor fi operati gratuit! ... Cu ele va fi realizat un studiu in cadrul caruia circa 1.700 de pacienți vor fi operati gratuit.
381 din 1 octombrie 1959. ... Ultimele orase eliberate au fost Satu Mare si Carei. Eliberarea intregului teritoriu national s-a obtinut prin lupta eroica a peste 525.000 de militari angajati nemijlocit in lupta, intre 23 august si 25 octombrie 1944.
Lucian Avramescu) Presedintele Klaus Iohannis, intrebat luni, la Satu Mare, cum comenteaza propunerea PNL legata de sustinerea lui Dacian Ciolos ca premier, fara ca acesta sa intre in partid, a raspuns in stilul sau rezumat, comprimat la dimensiunea unei masline:
Totalul salariatilor din companiile multinationale este in jurul cifrei de 1 milion de persoane, ceea ce, incluzind familiile, inseamna intre 3 si 5 milioane de romani care depind de slujbele respective.
Pe de alta parte, cele mai dezavantajoase orase din tara sunt Alexandria, Focsani, Braila, urmate de Calarasi, Satu Mare, Bacau, Giurgiu, Zalau, Galati si Buzau.
google-analytics.com