Cautare

552 de rezultate pentru "sarut and 88" (3.26 secunde)
Azienda Agricola-Agrituristica Il Vecchio Caro a participat recent la evenimentul Italian Wine and Food Day organizat la Hotel Marshal din Bucuresti. ... Persoana de contact de la Italian Wine and Food Day:
Marius Manole - Hope and Homes for Children Romania Alerg pentru a darui sansa la o copilarie fericita! ... Hope and Homes for Children a acceptat provocarea de a-i ajuta sa aiba copilaria pe care o merita si a dat provocarea mai departe alergatorilor din Team Hope.
Origin and evolution of pathogenic coronaviruses. ... Hosts and Sources of Endemic Human Coronaviruses. ... UK Research and Innovation (UKRI) - Coronavirus explained Tradus si adaptat de membrii Societatii Romane de Bioinformatica cu acordul UKRI;
El i-a dat in dar un ciot de pieptene, drept gaj al credintei sale in seara primului sarut. O adora atat, ca nici nu putea sa-i rosteasca numele:
- Sarut-mana! In legatura cu anuntul am venit! Tipa il masoara din cap pana in picioare si-l intreaba: - Casa ai? - Casa mea e cerul liber!
De la Matisse la judecatorii si avocatii americani, de la comanditarii monumentului din cimitirul Montparnasse, care sigur nu au vrut un Sarut, la gorjenii care i-au spus zeci de ani Coloanei sula lui Tatarascu.
Au crescut copiii, doamna, buna seara, domnule, si-ai dumitale s-au facut mari, cresc copiii, si mama ma strangea de mana, facandu-mi semn sa dau mana domnului si sa sarut mana doamnei, sa spun ceva dragut, daca se poate sa fiu spiritual (inchipuieste-ti, spiritual la varsta mea, oh, si cat de spiritual as fi fost daca m-ar fi lasat sa ma asez pe marginea trotuarului si sa raman acolo).
Au un respect deosebit pentru "omul postei", pe care il saluta politicos - netinand cont ca este poate cu zeci de ani mai tanar decat ei, cu "sarut mana" si plecaciuni.
Casa era pustie si cernita Si ai plecat in Cer, spre cimitir, Ca sa asezi in tarana proaspat ravasita Un trandafir, trei lacrimi s-un sarut.
CRIN L-A PUS LA RESPECT Cand a vazut ca ii ia Crin butoanele, Basescu s-a facut la loc mic, vechiul lui complex in fata actelor de autoritate, deci, i-a dictat purtatorului de vorbe imprumutat de la Udrea sa dea un comunicat de sarut-mana, coane.
Vreau sa impart lumii numai energie pozitiva" Sandra se strecoara prin multimea care vrea sa-i fure un sarut. Se cambreaza in scaunul cinematografului unde ruleaza pelicula The Bourne Legacy.
Ca ultima rugaminte la despartire, Gogea Mitu l-a rugat pe tovarasul sau sa-i aduca logodnica pentru a-i spune "adio", iar la ultima intalnire cu femeia iubita, acesta a urcat-o pe masina pentru un ultim sarut si i-a spus sa nu-l mai astepte si sa-si refaca viata, pentru ca nu mai vrea sa fie privit ca un monstru.
Sa ma plimb pe "Aleea indragostitilor", fara sa-mi pese de lume si de vremuri, si sa ma intorc pe "Aleea teilor", dupa ce am urcat in "turnul de apa" in cautarea gustului primului sarut.
O bataie prieteneasca pe umar, un sarut pe obraz, prinderea unui crap de doua kilograme, o luna plina, un loc liber ca sa-ti parchezi masina, un foc care arde in vatra, o masa buna, un apus de soare magnific...
Cand femeile pe care le-am iubit imbatranesc Cand femeile pe care le-am iubit imbatranesc Lumea intinereste din frumusetea lor, Stau pe un peron suspendat in timp si poezie Iar ele trec pe rand la fereastra unui tren Si le vad ochii, lumina, aerul din prima zi Totul imaculat, cald, neinceput, cu incetinitorul Cu fluturii dinaintea primului sarut pe buze.
Cel mai bine este sa apelezi la un ruj intr-o nuanta de roz neutru, astfel eviti si urmele care apar inevitabil dupa un sarut pasional.
Nu au lipsit nici piesele Fiecare sarut tine o viata, Vino mai aproape, Pas in doi, Ce n-a vazut Parisul, Stai pe acelasi drum sau Iti mai aduci aminte.
Va sarut si va imbratisez, dragii mei si sper sa va placa noua noastra piesa. Multumesc echipei Cat Music Spain!”, adauga Mirella Cesa.
Eram desculta si sub talpi tineam unul din polii frigului, m-am ridicat pe varfuri sa-l sarut, era mult mai inalt decat mine, o clipa i-am simtit obrajii nebarbieriti frecandu-se de-ai mei, mantaua lui aspra, barbateasca, mirosea a ploaie, a facut semn inspre oglinda care pandea sa ne cuprinda macar o parte din trupurile care incercam sa le ferim din calea ei.
Ioana imi spune "sarut-mana" are si ea o varsta, e mai mare ca fiica-mea. Nu-s popa! Motoc: (rade) Popoviciu: Cand m-am dus la el in noiembrie, anul trecut si am stat.
google-analytics.com