Cautare

226 de rezultate pentru "salonul" (2.55 secunde)
Salonul a prezentat, de asemenea, achizitiile recente a trei muzee: "Los Angeles County Museum of Art", "Huis Marseille" din Amsterdam si "Fotomuseum Winterthur" din Elvetia.
O nota de originalitate va avea salonul principelui Nicolae, unde alaturi de un camin, atat de asemanator celor aflate in bordeiele romanesti, dar ca tipologie mexican, regina Maria a armonizat piese autohtone - tesaturi, perne, velinte dar si obiecte pretioase, occidentale, arme orientale, precum si pictura romaneasca.
Al doilea pacient infectat cu noul coronavirus, anuntat de autoritatile franceze, are 50 de ani si a impartit cu primul pacient salonul la spitalul din Valenciennes.
Salonul Shades beauty Lounge te asteapta in aceasta vara, cu pachete de infrumusetare la preturi peste care nu poti trece cu vederea:
Pe 16 august 2010, in jurul orei 18:30, in salonul de Terapie Intensiva nou-nascuti din Sectia de Neonatologie a Spitalului Clinic de Obstetrica si Ginecologie "Prof.
Astfel, unul dintre politisti sustine ca medicul Serban Bradisteanu nu i-a permis sa intre in salonul unde se afla fostul premier.
Anul acesta in septembrie celebram 10 ani de Keiko! Vom sarbatori cu stil si oferind tuturor clientelor de ieri si de azi discounturi fabuloase, cadouri generoase si sampanii delicioase.
Inventia a fost premiata cu Medalia de Argint la Salonul International de inventii Geneva 2010, cu Medalia de Aur la Saloanele de inventii de la Bruxelles, Varsovia, Cluj-Napoca si Bucuresti si se produce in Romania.
piele de Cordoba (scaunele si fotoliile din saloane), furnir de nuc si trandafir (mese si unele lambriuri), sticla de Murano si cristale de Boemia (lampile din vagoane si oglinzile din salonul regal), alabastru de Grecia (statuete si obiecte decorative).
Plecam la Salonul de inventica de la Geneva si, cum eu sunt un mare mancator de rata, sotia mi-a gatit in ajun o ciorbita cu zeama de varza.
Merita mentionat faptul ca Salonul International de Inventii de la Geneva incununeaza fiecare editie cu un numar important de medalii de aur si argint.
Asa a facut si cand stateam la marginea patului in salonul de chirurgie a Spitalului Bagdasar-Arseni, ascultandu-l pe Marian Leustean vorbind despre infernul de la clubul colectiv.
Primele doua explozii au avut loc in aeroport in salonul de plecari, langa ghiseul companiei American Airlines, iar alte patru, in statia de metrou Schuman.
Timpul pe care un vizitator il poate petrece in salonul pacientului este stabilit, in principiu, in functie de specificul sectiei.
In Pavilionul C4 din cadrul Romexpo, se desfasoara zilele acestea (pana sambata inclusiv, la orele 16.00) Nutraceutica - Salonul International de Suplimente Alimentare si Nutritie.
S.C. Naturalia Diet S.R.L. participa in acest week-end (pana sambata, 14 aprilie inclusiv, la orele 16.00, intrarea este libera) la Nutraceutica, in Pavilionul C 4, la Romexpo.
Pentru sfaturi de frumusete si ingrijire, salonul poate fi contactat la adresa: Calea Floreasca, nr 246B (in incinta Promenada Mall), sau pe pagina de Facebook:
La salonul de infrumusetare Intr-un salon de infrumusetare: - Sa-mi faceti manichiura ca a lui Britney Spears, coafura ca a Angelinei Jolie si pedichiura ca la Naomi Campbell.
Recent, la Salonul Le Diplomate din Athenee Palace Hilton, a avut loc lanarea gamei de produse dermato-cosmetice Rilastil, care au fost prezente vedete precum Nico si Ozana Barabancea.
Se pare ca manelistul a fost, sambata, la salonul de infrumusetare in care lucreaza femeia si a batut violent cu pumnii in usa, moment in care patronii speriati au scos-o pe angajata pe fereastra, au ascuns-o in masina lor si au incercat sa fuga.
google-analytics.com