Sase explozii au avut loc in Bruxelles, Belgia, in aceasta dimineata. In urma lor, 21 de oameni au murit si 35 au fost raniti. Primele doua explozii au avut loc in aeroport in salonul de plecari, langa ghiseul companiei American Airlines, iar alte patru, in statia de metrou Schuman.
Numarul mortilor a ajuns la 21, potrivit AFP.
UPDATE 11.37: Nici un tren nu mai circula spre Bruxelles. De asemenea, autobuzele, troleibuzele, tramvaiele si metroul nu mai circula marti in Bruxelles dupa seria de explozii de la aeroportul Zaventem si din cele doua statii de metrou
UPDATE 11.16: Universitatea din Bruxelles a fost evacuata de teama unor noi atacuri
UPDATE 11.02: Catalin Ivan, europarlamentar: atacatorii de la metrou au fost retinuti
UPDATE 10.55: Majoritatea in urma exploziilor care au avut loc la Bruxelles vor fi transportati la spitalul Saint Luc, unde lucreaza foarte multi medici si asistente de nationalitate romana
UPDATE 10.50: Numarul exploziilor a ajuns la 6, dupa ce a mai explodat o bomba la metrou. Se pare ca numarul morților a ajuns la 13. 35 de persoane sunt ranite.
UPDATE 10.36: Trei explozii au avut loc la statia de metrou Schuman din Belgia. Oamenii sunt evacuați din trenuri. Potrivit presei belgiene, atacurile au legatura cu arestarea lui Saleh Abdeslam, implicat in atacurile teroriste din noiembrie, anul trecut, din Paris.
UPDATE 10.30: 10 morti si 30 de raniti, in urma explozilor din Bruxelles, potrivit unei surse de la un spital din capitala Belgiei. Sky News anunta ca ar fi vorba de o serie de atacuri cu bombe aparent coordonate.
UPDATE 10.24: O alta explozie se pare ca ar fi avut loc la o statie de metrou Schuman de langa sediul UE din Bruxelles.